Hoe kan ik adressen in Excel sheets

Hoe kan ik adressen in Excel sheets


Maak een adressenbestand in matrix van rijen en kolommen zal uw adres gegevens in een overzichtelijke indeling Microsoft Excel 2010. Excel. Een categorie of veldnaam, zoals een "Last Name", moet de kolomkop te labelen. Elk genummerd rij gegevens voor een individu bevatten. Gebruik Excel editing tools op het tabblad "Thuis" om de kolomkoppen aan te passen om te verschijnen onderscheiden van de data.

instructies

1 Open het Excel-werkblad.

2 Typ de veldnaam voor de top van elke kolom. Zo kan bijvoorbeeld Rij 1 "Last Name", "First Name", "titel", "Adres", "Stad", "Provincie / Staat," bevatten "Postcode / Zip Code" en "Country." In dit voorbeeld , de veldnamen zou bezetten de cellen A1: G1, of A1 naar G1.

3 Typ de gegevens voor elke persoon op een rij. Typ bijvoorbeeld in Row 2:. "Rhys-Jones ',' Bonnie ',' Accounts Director," "24-999 Portside Street," "Edmonton", "AB", "T4J 1L3", "Canada" Do not verlaat lege rijen.

4 Met de rechtermuisknop op het tabblad "Sheet1" in de buurt van de onderkant van het scherm. Klik op "Rename". Het tabblad wordt zwart. Typ het nieuwe label, zoals, bijvoorbeeld, "Client Adressen."

5 Bewaar deze Excel-werkmap. De 'Opslaan als' dialoogvenster. Typ de bestandsnaam in het "File Name" tekstvak. Klik op een bestand locatie in het linkerpaneel, zoals, bijvoorbeeld, "Desktop" of een benoemde map. Klik op 'Opslaan'.

Hints

  • Pas de kolomkoppen, zodat ze te onderscheiden van de gegevens. Bijvoorbeeld, klik en sleep de cellen A1: G1. Klik op een optie in het "Lettertype" groep, zoals "B" voor "Vet (Ctrl + B)."
  • Als u meer adressen samenstellen, sla uw werk vaak om gegevensverlies te minimaliseren tijdens een onderbreking.
  • Een grote database kan duplicaten adressen bevatten. Om dubbele vermeldingen te verwijderen, klikt u op het tabblad "Data" op de commando-lint. Klik en sleep om een ​​reeks cellen te selecteren. Klik op de "Verwijder duplicaten" knop in de "Data Tools" groep. Volg de aanwijzingen op het dialoogvenster. Klik op 'OK'.