Hoe te verbinden Twee Monitors in One With Cables

Hoe te verbinden Twee Monitors in One With Cables


Aansluiten van twee monitoren dezelfde PC kan voordelig zijn tijdens presentaties. U kunt nauwlettend toezien op het display vlak voor je ogen, terwijl de rest van de mensen in de kamer van de tweede monitor kunt kijken en zien hetzelfde. Een andere toepassing is in de detailhandel, waar de caissière is het bekijken van een monitor en de klant in staat is om hetzelfde te zien op een tweede monitor. Wanneer u twee verschillende monitoren van dezelfde PC gerund door het splitsen van de monitor signaal in twee verschillende monitor feeds, beide beeldschermen hetzelfde.

instructies

1 Koppel de bestaande VGA-monitor kabel van de VGA-poort van de pc.

2 Verbind de ingang been van de VGA-splitter aan op de VGA poort van de pc. De input etappe zal de "male" VGA-connector of het onderbeen van de "Y" splitter.

3 Sluit de bestaande VGA-monitor-kabel aan op een van de twee VGA vrouwelijke benen van de VGA-splitter. Deze twee vrouwelijke benen zijn de bovenste twee kabels van de "Y" splitter.

4 Sluit de VGA-monitor kabel van de tweede monitor aan de tweede vrouwelijk been van de VGA-splitter.

5 Zet beide monitors om dezelfde PC-uitgang weergegeven op elke monitor te zien.

Hints

  • Met andere soorten van de monitor kabels te splitsen, moet u de juiste splitter. Als u SVGA, DVI of HDMI, zal u een compatibele splitter nodig
  • Wanneer u de monitor kabel te splitsen, verlies je een zekere mate van kracht en kan slechte kwaliteit weergegeven als een resultaat.
  • Het splitsen van de monitor kabel om twee monitoren te voeden zal niet in staat uitgebreide desktop functies.