How to Get Adobe Flash Player om te werken op Windows Vista 64 Bit

Adobe Flash Player is de standaard plug-in die de meeste websites gebruiken om media-inhoud te streamen, dus het is belangrijk dat dit programma goed werken op uw computer. Adobe Flash Player is compatibel met 64-bits versies van Windows Vista; echter, kan de plug-in niet geïnitialiseerd of uit te voeren naar behoren als het beschadigd, verouderd, of als u probeert een versie die is niet compatibel met uw webbrowser te installeren. Controleer of het type browser dat u gebruikt, verwijdert verouderde software en de plug-in om het vermogen van de Adobe Flash Player om te leveren streaming content zoals video's en animaties te verbeteren werken.

instructies

1 Klik op het menu "Start", met de rechtermuisknop op "Computer" en selecteer "Eigenschappen" om het venster System Properties weer te geven.

2 Klik op het tabblad "Eigenschappen". Zoek de sectie "Systeem Type" om te controleren of u gebruik maakt van een 32-bits of 64-bits besturingssysteem. Nadat u deze informatie hebt gevonden, sluit u het venster System Properties.

3 Bezoek de pagina "Adobe Flash Player Zoek Version" om te bepalen welke versie van de speler op uw computer (link in Resources) is geïnstalleerd. Bekijk de geanimeerde sequentie in het vak, en dan scroll naar beneden de pagina om te zien welke versie u gebruikt. Als uw versie is verouderd, wordt u op de hoogte, en moet u een bijgewerkte versie te installeren. Als u een lege doos met geen animatie, betekent dit dat Flash Player is niet geïnstalleerd of is beschadigd.

4 Bezoek de Adobe Flash Player te downloaden en klik op de "Nu downloaden" knop (link in Resources).

5 Klik op "Run" en volg de instructies om de Flash Player te installeren. Start uw browser wanneer het proces is voltooid.

6 Klik op de knop "Allow" op de Protect Mode dialoogvenster dat lanceert als u gebruik maakt van Internet Explorer. Hierdoor kan de plug-in om te integreren met uw browser.

Hints

  • Houd uw browser bijgewerkt om de prestaties van de Adobe Flash Player optimaliseren. Installeer Flash Player updates zodra ze beschikbaar om video en online streaming verbeteren geworden.
  • Als u gebruik maakt van een 64-bits browser, moet u deze gebruiken om de Adobe Flash Player of de plug-in te installeren zal niet werken. Wanneer u de Flash Player installateur met een 64-bits webbrowser uitvoert, wordt een 64-bits versie van de speler automatisch geïnstalleerd. Ook als u gebruik maakt van een 32-bits browser, de 32-bits versie van Adobe Flash Player wordt geïnstalleerd wanneer u het installatieprogramma uitvoert.
  • Als u gebruik maakt van een oudere of corrupte versie van Adobe Flash Player, de installatie van de plug-in door middel van Programma's en onderdelen in het Configuratiescherm voordat u een bijgewerkte kopie. Het verwijderen van oude of beschadigde kopieën verwijdert bestanden die problemen met de bijgewerkte versies kunnen veroorzaken.
  • Om veiligheidsredenen, zorg ervoor dat u zich wenden UAC (User Account Control) weer in.