Hoe het geheugen upgrade op een nc6000

De Compaq nc6000 is een notebook computer in de richting van de zakelijke gebruikers op de markt gebracht. Op het moment van de release, de Intel Pentium M-processor te vinden in de nc6000 bood een aantal van de beste prestaties in een notebook processor, en de 256 MB RAM-geheugen was aanzienlijk. Vandaag, echter, moderne besturingssystemen en toepassingen zijn zeer belastend voor een computer met 256 MB RAM-geheugen. De Compaq nc6000 ondersteunt tot 2 GB van de totale geïnstalleerde geheugen. U kunt een upgrade uitvoeren op RAM-geheugen van deze computer om de prestaties van de machine te vergroten en te voldoen aan de minimumeisen voor een nieuwere versie van Windows.

instructies

1 Schakel de nc6000 uit door af te sluiten via het besturingssysteem. Plaats de computer op een vlak oppervlak met de onderkant naar boven en de batterij verwijderd.

2 Zoek en draai de twee kruiskopschroeven aan de onderkant van de nc6000 met toetsenbord-vormige schema's in de buurt. Plaats de schroeven waar je ze niet verliezen.

3 Zoek de vier borglipjes over de bovenste rij van het toetsenbord nc6000, en duw ze allemaal in de richting van de polssteun. Als je problemen hebt, kun je een ambachtelijke stok of een platte schroevendraaier gebruiken om de tabs te verplaatsen. Swing de nc6000 toetsenbord naar beneden zodat deze tegen het touchpad. U kunt de kabel aangesloten op de printplaat te verlaten. Onder het toetsenbord, moet je een lange L-vormige metalen hitteschild te vinden.

4 Plaats uw vinger in de kleine opening aan de lange zijde van het hitteschild en til het schild van het lichaam van de nc6000. Na de opheffing van het schild een beetje, trek hem weg van het korte einde van de lipjes los te maken en laat het hitteschild. Opzij leggen. De twee nc6000 RAM slots zijn in het kader van het hitteschild.

5 Duw de metalen houders uit elkaar dat de eerste nc6000 RAM-module op zijn plaats houden. Wanneer de module is klaar om te worden verwijderd, de rand tilt uit de sleuf. Behouden de verpakking van de nieuwe RAM modules te gebruiken als opslag voor de oude modules. Verwijder de tweede nc6000 RAM-module op dezelfde manier.

6 Houd de eerste nieuwe nc6000 RAM-module over een lege sleuf. Laat de metalen kant van de module en plaats deze in de connector. Druk de module recht naar beneden totdat u een klik voelt. Herhaal dit met de tweede nieuwe module.

7 Vervang de nc6000 hitteschild en het toetsenbord door het omkeren van de stappen in dit artikel.