Hoe je je eigen Font Software Make

Een lettertype is een speciaal soort computer de tekst die wordt geleverd in een verscheidenheid van verschillende stijlen. Door het veranderen van het lettertype dat u typt in, je verandert hoe uw tekst eruit ziet. Als je ooit hebt willen om uw eigen fonts te maken, zijn er verschillende mogelijkheden om dat te doen. Software programma's bestaan ​​die u kunnen helpen fonts evenals Web-based opties te creëren. Door het maken van uw eigen lettertype, kunt u uw eigen persoonlijke touch toe te voegen aan de documenten die u typt.

instructies

1 Gebruik de lettertypen service. Uw Fonts kunt u uw eigen fonts te maken met meer dan 200 verschillende karakters. U maakt uw lettertype door het downloaden van templates van de Your Fonts website, het tekenen van een lettertype op de sjabloon en het scannen van de template terug in uw computer als een image-bestand. Wanneer u de afbeelding te uploaden naar uw Fonts, is het lettertype automatisch gegenereerd.

2 Bezoek de FontStruct website. FontStruct is een webgebaseerde font hulpmiddel waar het gebruik van een gedownloade sjabloon vereist. U kunt gewoon uw lettertype te creëren met behulp van online editing FontStruct's gereedschappen.

3 Creëer je eigen lettertype gebruiken Fontifier. Fontifier, zoals lettertypen, is een web-gebaseerde dienst die u toelaat om uw eigen fonts te creëren met behulp van een sjabloon te downloaden. Wanneer u uw ingevulde template terug uploaden naar de Fontifier website, is het lettertype gemaakt. U kunt dan kiezen om $ 9 (vanaf juli 2010) te betalen om te kopen en downloaden van uw lettertype als u tevreden bent met de manier waarop het eruit ziet bent.