Hoe maak je een screenshot bewerken

Hoe maak je een screenshot bewerken


Een screenshot is een afbeelding rechtstreeks vastgelegd van wat wordt weergegeven op een scherm, zoals een computer of televisiescherm. Vaak worden screen shots gebruikt om afbeeldingen voor het gebruik van internet, zoals het maken van avatars, banners, website ontwerpen en tongue-in-cheek grap foto's voor online communities te vertalen. U kunt een schermafdruk van een film of tv-show te nemen, of kopiëren van foto's die op het scherm worden weergegeven, te bewerken voor het gebruik van internet.

instructies

1 Open uw computer graphics programma. U kunt elk grafisch programma, met inbegrip van fundamentele programma's zoals Paint gebruiken, hoewel je in staat om meer complexe bewerking maken met grotere programma's zoals Photoshop zal zijn.

2 Kies in het menu "Bestand" en kies "Open" om het beeld screenshot je nam openen. Als u Print Screen gebruikt om een ​​screenshot te maken, opent u een nieuwe afbeelding en plak de schermafbeelding in het beeld.

3 Kies de "Crop" tool in uw programma. Klik op de afbeelding en sleep de muis om het gebied dat u wilt blijven dekken. Selecteer "Beeld Crop" in het menu "Edit", of in het menu "Beeld" in bepaalde programma's. Hierdoor worden alle delen van het scherm schot dat u niet wilt gebruiken weggooien.

4 Verandert de inhoud van het beeld, met de 'Eraser "tool. U kunt gebieden die u niet wilt gebruiken om objecten of mensen te isoleren in de screenshot te elimineren. In programma's zoals Photoshop, kunt u dit ook doen met behulp van de vrije hand "Select" tool.

5 Verander de kleuren van het beeld naar uw smaak. In basisprogramma's, kunt u gewoon verf over het bestaande beeld met behulp van de "Penseel" tool. In meer complexe programma's, kunt u de functie "Curves" en andere kleuraanpassing tools te gebruiken.

6 tekst toevoegen aan uw screenshot. Kies de "Text" tool en klik op de afbeelding. Kies een lettertype, de kleur en lettergrootte, en typ vervolgens uw tekst. Met het "Move" tool om de locatie van de tekst.

7 Verander de afbeelding naar de gewenste grootte. Kies "Resize" of "Resize Canvas" in het menu "Beeld", zorg er dan voor dat de horizontale en verticale parameters zijn vergrendeld om de verhoudingen van de afbeelding behouden. Kies een nieuw formaat.

8 Sla de afbeelding, met behulp van de 'Opslaan als' optie onder het menu "Bestand". Als u van plan bent om de bewerkte screenshot online te gebruiken, kunt u een beeldformaat zoals JPEG, GIF en PNG kiezen.