Hoe maak je een Seagate FreeAgent externe harde schijf vervangen

Hoe maak je een Seagate FreeAgent externe harde schijf vervangen


De Seagate FreeAgent externe harde schijf is een heavy-duty opslagapparaat met een drive variƫrend van 500 GB tot 2 TB (of 2000GB). Als uw huidige schijf vol is of is onlangs mislukt, kunt u de Seagate FreeAgent externe harde schijf te vervangen. Bij het vervangen van de harde schijf, kunt u nog steeds gebruik maken van de oudere USB-kabels en voedingskabel. Je hoeft alleen maar een nieuwe externe schijf.

instructies

1 Koppel de USB-kabel uit de voormalige Seagate FreeAgent externe harde schijf (u kunt het overlaten aangesloten op de computer). Haal de stekker ook.

2 Steek het vrije uiteinde van de USB-kabel aan op de USB-poort van de nieuwe Seagate FreeAgent harde schijf. Steek het netsnoer in en zet de schakelaar aan de achterkant van het station. De voorzijde van het station brandt met een wit licht.

3 Plaats de installatie-cd met drivers voor de nieuwe Seagate harde schijf. Zodra de driver installatie-wizard op het scherm verschijnt, volg dan de korte reeks van de installatie wordt gevraagd om de bestuurder te plaatsen op de computer. Wanneer u klaar bent, beginnen met het gebruik van de nieuwe Seagate FreeAgent harde schijf op uw computer.