Firefox Niet Cache Pages

Firefox heeft geen inhoud die u bekijken en pagina's die u toegang op het internet als de functie tijdelijk is uitgeschakeld in de cache. Met het oog op de snelheid van uw browser scherm snelheid, Firefox slaat informatie over de websites die u bezoekt op de harde schijf van uw computer. Dit proces staat bekend als caching en bevat een overzicht van uw browsegeschiedenis.

over Cache

Als u webpagina's, download content, te bezoeken en het uitvoeren van zoekopdrachten, Firefox slaat de informatie op uw computer als cache in een map. Cache bestaat uit verschillende delen van de website, zoals afbeeldingen en scripts die zijn opgeslagen op de computer. Wanneer Firefox slaat cache op de computer, de browser haalt de informatie uit de cache map in plaats van het internet als u hetzelfde's te bezoeken of eerder geopende content. Dit versnelt meestal Web-display en is gunstig in het bijzonder voor lage netwerkverbindingen.

Prive browsen

De private browsing-functie op Firefox kunt u op internet te surfen zonder het verlaten van uw browsegeschiedenis. Wanneer deze functie is ingeschakeld, is Firefox geen pagina's in de cache. Het is niet de sites die u bezoekt, inhoud die u downloadt of de zoekopdrachten die u uitvoert volgen. Daarnaast is het niet wachtwoorden of website winkel cookies op te slaan. Het kan nuttig zijn, vooral als je niet wilt dat gebruikers in een openbare instelling om uw browsegeschiedenis te bekijken. Als u Firefox wilt cache pagina's te klikken in het menu "Extra" en te klikken op "Stop Private Browsing" zal deze functie automatisch uitgeschakeld.

Bekijk Opgeslagen Cache

Firefox kunt u bekijken de totale omvang van de cache opgeslagen op uw computer, de locatie van de cachemap is gevestigd, en de bestanden die zijn opgeslagen in de map. Om informatie over de cache, type "about: cache" bekijken ". Enter" in de adresbalk van uw browser en druk op De "Informatie over Cache Service" pagina wordt getoond. Als u klikt op de link "List cachevermeldingen" in de "Memory cache device" of "Disk Device Cache" secties, Firefox verschijnt een lijst met opgeslagen cache. Het kan enkele seconden duren voordat Firefox om het display, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die zijn opgeslagen op uw computer.

clearing Cache

Hoewel opgeslagen Firefox cache Web-display snelheden kan verbeteren, als je ze niet op gezette tijden niet ontruimen, sommige pagina's, video's en flash content worden niet goed weergegeven. Clearing Web cache is ook nodig voor het oplossen van netwerkproblemen problemen met de verbinding. Om Firefox browsing cache te legen, klikt u op het menu 'Firefox' en klik op "Preferences" om de voorkeuren van de browser te brengen. Van daar, klikt u op het tabblad "Geavanceerd" en klik op het tabblad "Network". Klikken op de "Nu wissen" knop in de sectie 'Offline Storage "zal cache automatisch te wissen. Als u wilt Firefox cache automatisch te wissen wanneer u de browser sluit, selecteert u de 'Geschiedenis wissen zodra Firefox sluit "optie te vinden op het tabblad' Privacy '.