Hoe kan ik weten hoeveel slots voor RAM I Have

Hoe kan ik weten hoeveel slots voor RAM I Have


Leren hoeveel RAM-geheugen slots in uw computer is handig, vooral als je wilt om de hoeveelheid RAM die je hebt upgraden. Je meestal niet te kraken open uw computer om uit te vinden hoeveel stokken van RAM-geheugen van uw computer ondersteunt.

instructies

Hoe kan ik weten hoeveel slots voor RAM I Have

1 Toegang http://www.crucial.com.

2 Voer de gevraagde informatie (fabrikant, productlijn, en het model) in het vak geheugen upgrades. U kunt deze informatie op stickers aangebracht op uw computer of laptop te vinden.

3 Klik op "Find It." Dit brengt u naar een pagina met informatie over het systeem van uw computer en compatibele onderdelen toont.

4 Onder "System Information," de linker box zal het aantal RAM slots lijst in uw computer en wat voor soort RAM-geheugen nodig is en de maximale hoeveelheid RAM per sleuf.

5 Cruciaal lijsten elke computer die is massa-geproduceerde, maar als je niet kunt vinden in de lijst uw computer, of als u een zelfgebouwde machine, moet u de behuizing van de computer te openen. Op een toren, zoekt u de schroeven aan de achterkant dat de zijde behuizing op zijn plaats te houden. Verwijder de schroeven en trek de zijkant behuizing van de computer. De RAM slots lijken allemaal bij elkaar; ze zijn herkenbaar door de stokken van RAM-geheugen dat uit hen staan ​​en de clips die nog steeds door de lege plekken blijven. Op een laptop, op zoek naar een kleine rechthoekige symbool op de onderzijde van het apparaat; Dit is waar het RAM bevindt. Draai en verwijder het deksel naast dit symbool om handmatig te controleren hoeveel RAM slots zijn er.

Hints

  • Soms is een product lijn is niet wat of waar u zou verwachten dat het is. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar informatie over een HP Pavilion ZV5000, de productlijn is "Pavilion notebooks," die gemakkelijk kan worden over het hoofd gezien bij het zoeken door middel van de productlijn menu. Raak niet gefrustreerd als u uw product lijn niet meteen vinden; neem een ​​paar momenten om een ​​beetje trager te lezen en na te denken over eventuele alternatieve manieren waarop uw computer kan worden ingedeeld.
  • Weten hoeveel RAM slots je hebt is geweldig, maar het zal geen goed doen als je de verkeerde model van RAM of het juiste model te gebruiken, maar met te veel gigabytes. Lees zoveel mogelijk informatie, het is er allemaal op de resultatenpagina-als u op zoek bent naar toe te voegen of een upgrade van uw RAM-geheugen.
  • Als uw computer is nog onder garantie van de fabrikant, en u bent niet gecertificeerd voor computer reparaties of upgrades uit te voeren, mag u de behuizing om uw RAM-geheugen slots te controleren niet openen. Het openen van de behuizing zal alle garanties die van toepassing zijn op uw computer te vervallen. Als uw computer nog steeds door een garantie wordt gedekt en moet worden geopend, neem het apparaat op een gecertificeerd professional.