Hoe te herstellen beschadigde Pictures

Je weet dat de foto's waren goed wanneer u ze maakte en als je keek naar hen op de computer. Maar nu zijn ze verdwenen. Het is de frustratie van hobbyisten, ouders en professionals - digitale foto corruptie. Gewoon omdat uw computer is momenteel niet het lezen van de bestanden betekent niet dat ze zijn definitief verloren. Er zijn verschillende programma's gratis beschikbaar die kunnen helpen bij het herstellen van uw verloren beelden.

instructies

1 Bezoek download.com en zoek gratis beeld herstel software. De site screent alle programma's die het biedt, zodat uw download zal virusvrij zijn. Kies de software die het besturingssysteem van uw computer past.

2 Installeer de gedownloade software, naar aanleiding van de "read me" en "gebruiksvoorwaarden" richtingen. Bijna elk programma heeft een beetje richting, en het helpt te romen of Lees deze vóór het begin van het herstel.

3 Open de software en voer het uit, met behulp van de menu's om het rechtstreeks in het gebied waar de beelden worden opgeslagen. U kunt de software op uw harde schijf mappen of partities, media-sticks of geheugenkaarten.

4 Laat de software om het bestand waar u de beschadigde afbeeldingen en foto's opgeslagen volledig te analyseren. Stoppen mid-proces kan verdere schade herstel inspanningen. Afhankelijk van de grootte van het bestand en de opslagcapaciteit van de geheugeninrichting, kan het even duren.

5 Selecteer de beelden die u wilt herstellen. Als het zoeken is voltooid, zal de software laten zien alles wat het kan vinden, of de beelden zijn nieuwe, verwijderde vorige week of vorige jaar.

6 Sla de herstelde bestanden naar een nieuwe locatie op uw computer, en duidelijk markeren de map. Met behulp van software voor het branden, een back-up van de bestanden op een cd of dvd-schijf en het etiket van de inhoud duidelijk.

Hints

  • Als u vaak gebruik maken van opslagmedia, zoals camera-kaarten en memory sticks, is het verstandig om de media af en toe opnieuw formatteren om de schijven te partitioneren van gegevens, wat leidt tot corruptie te houden. Een back-up van alle gegevens, foto's en documenten op een regelmatige basis is ook een goede optie. Online opslag sites zijn ook beschikbaar voor buiten verkoopruimten opslag van beelden en gegevens. Sommige zijn gratis.
  • Herstellen van gegevens kan het probleem van de beschadigde gegevens niet oplossen.