Hoe u meerdere cd's branden in een keer

Hoe u meerdere cd's branden in een keer


Er zijn 2 tot 3 soorten software die meerdere cd tegelijkertijd kan branden. Ze zijn Gear Pro Professional Edition 7.03, Mac Pro voor Mackintosh en Nero 5.5 en 6 verder. Voor het branden van meerdere cd's tegelijk je ofwel meerdere software of meerdere schijven nodig. In een Macintosh, moet u minstens twee geïnstalleerde stations en er moet zijn een combinatie van interne en externe drive om 2 of meer cd's te branden op een bepaald moment in iTunes.

instructies

1 Met behulp van Mac Pro, het opzetten van twee play lists.

2 Plaats twee lege cd's in de cd-drives en beginnen met het brandproces.

3 Open iTunes-voorkeuren dan terug naar de brandende lab in het geavanceerde paneel.

4 Klik op de pop-up naast de cd-brander item en selecteer de tweede brander.

5 Sluit het scherm "Voorkeuren" en start het branden van de cd's.

6 Met behulp van Nero. Open Nero 5.5 of Nero 6. Nero kan meerdere cd's branden in een keer, maar je zal worden beperkt tot branden op S / D snelheid. Hier S is de snelheid van de langzaamste brander en D is het aantal branders die je op je computer.

7 Klik op het icoon branden en u zult een doos die een optie voor meerdere burners.Click de optie meerdere branders is te vinden.

8 U krijgt een lijst van al uw burners.Press shift te krijgen en klik op de branders die u wilt activeren.

Hints

  • Uw systeem moet snel genoeg deze taak uit te voeren; trage systemen maken vaak een probleem. Een ononderbroken stroom van gegevens moet aan elke brander worden geleverd aan de buffer onder runs te voorkomen. Een onder run op één station een onder de run op alle stations. Als een buffer onder run op één schijf voordoet dan zullen alle andere stations ook stoppen en te wachten om te worden opgelost. Om deze reden is een lage brandsnelheid te worden gekozen.
  • Het branden van meerdere cd's tegelijk afhankelijk van IDE configuraties en de gekozen brandsnelheid. De beste snelheden zijn 12X-24X. Zorg ervoor dat alle stations zijn op afzonderlijke IDE ketens.
  • Probeer niet om andere taken uit te voeren terwijl u het branden van cd's als het zou kunnen interfereren met de branden en uw systeem zou kunnen hangen.