Office 2007 Beknopte handleiding

Office 2007 Beknopte handleiding


Office 2007 bevat verbeterde opdracht knop zichtbaarheid en de nieuwe en verbeterde functies dan oudere Microsoft Office tegenhangers. Het lint, werkbalken knop, live preview en thema-ontwerp is voorzien van alle toe te voegen gemak en meer functionaliteit aan de meest doorgewinterde gebruikers.

Lint

De Office 2007 Ribbon heeft een gemakkelijke-to-view commando tabs inclusief huis, invoegen, pagina-indeling, verwijzingen, mailings, toetsing, en uitzicht. De druk op de knop ook toegang tot tekstvak gereedschap, dialoogvenster tabs, paragraaf opmaakopdrachten, galerij stijlen, en een help-knop.

Knop

De Microsoft Office-knop --- of bestand menu --- bevat opdrachten zoals nieuwe, openen, opslaan, opslaan als, print, afwerking, verzenden, publiceren en sluiten. Een gebruiker kan ook een document te inspecteren, toestemming te beperken, voeg een digitale handtekening, controleren op compatibiliteit, en een document als eindcijfer.

werkbalken

Office 2007 bevat een werkbalk Snelle toegang met ingebouwde standaard knoppen, zoals sparen, Ongedaan maken, Opnieuw, herhaal, en snelle afdrukken. Een mini-toolbar verschijnt wanneer een blok tekst is geselecteerd om eenvoudig formatteren lettertype, grootte en stijl, selecteer snel stijlen, of voeg inspringen, centreren en opsommingstekens.

Kenmerken

Office 2007 biedt een verscheidenheid aan decors genoemd thema's. Live Preview kan een gebruiker om te zien hoe een opmaak verandering zal kijken voordat hij toepast. XML-compatibiliteit zorgt voor een veiligere documenten, kleinere bestandsgrootte en verbeterde beveiliging en file recovery dan oudere Office-versies.