Hoe te Collapse Effect in CSS maken

De CSS ineenstorting woning kunt u een tabel rij te verbergen, zodat gebruikers kunnen verbergen en delen van uw webpagina. Je JavaScript gebruiken om dynamisch in te stellen de tafel rij te storten wanneer een knop wordt geklikt. De CSS ineenstorting effect maakt het gemakkelijker om tabelrijen te verbergen in plaats van handmatig doorlussen elke rij en de inhoud individueel te verbergen.

instructies

1 Met de rechtermuisknop op het HTML-bestand dat je tafel bevat, en selecteer "Openen met." Klik op uw HTML-editor in de lijst van programma's om de code in de editor te laden.

2 Maak de JavaScript-code in te storten of uitbreiden van de tabel rijen. De volgende code laat zien hoe om te schakelen tussen de twee staten:

functie instorting () {
if (document.getElementById ( "table"). style.visibility == "collapse") {
. Document.getElementById ( "table") style.visibility = "zichtbaar";
} Else {
. Document.getElementById ( "table") style.visibility = "collapse";
}
}

De functie maakt gebruik van het onroerend goed CSS instorten naar de tafel instorten als het goed zicht zichtbaar is. Als de tabel al is ingestort, worden de tabelrijen getoond.

3 Koppel de JavaScript-functie om de knop die u gebruikt om instorten en tonen de tabelrijen. De volgende code toont hoe u de knop te maken om de tafel te storten:

<Input type = "button" value = "Sluiten Rijen" onclick = "collapse">