Hoe sluit ik mijn computer om draadloos internet?Een draadloze internetverbinding biedt u flexibiliteit en vrijheid bij het gebruik van het internet - met name als je een laptop computer, die u kunt gebruiken om het internet overal een draadloze verbinding beschikbaar is surfen. Verbinding maken met het draadloze internet is eenvoudig en kan worden gedaan door middel van Windows zelf, zonder het gebruik van een third-party software.

instructies

1 Ga naar een locatie die u zeker weet dat heeft een draadloze internetverbinding als je niet met behulp van uw eigen thuisnetwerk. Plaatsen als coffeeshops, bibliotheken en internet cafe's hebben vaak draadloos - en als ze dat doen, zullen ze waarschijnlijk wel een teken dat "Wi-Fi" of iets dergelijks op het zegt. Als je niet zeker bent over de vraag of een instelling beschikt over draadloos, vooraf bellen of vraag een medewerker wanneer je aankomt. Vraag of het draadloze netwerk een wachtwoord vereist en zo ja, kennis te nemen van het.

2 Klik op de "Wireless" pictogram in de taakbalk van Windows, die in de rechterbenedenhoek van het Windows-scherm. Het pictogram toont een serie van vijf bars van toenemende hoogte, vergelijkbaar met het icoon "ontvangst" op uw mobiele telefoon. Klik op de naam van het draadloze netwerk waarmee u verbinding wilt maken.

3 Voer het draadloze wachtwoord in als gevraagd wordt naar één. Open uw webbrowser en richt deze op de website van uw keuze. Als u toegang tot een openbaar netwerk maakt zonder wachtwoord, kan u gevraagd worden in te stemmen met de regels of voorschriften voordat zij vrij kunnen surfen.