Hoe Om ongewenste pop-upblokkering

Hoe Om ongewenste pop-upblokkering


Wanneer u surfen op het internet, kunt u struikelen op een webpagina die pogingen om een ​​apart venster "pop-up" met een advertentie te maken. Pop-ups zijn over het algemeen storend voor surfen op het web, dus misschien wil je om ze te blokkeren verschijnen. U kunt alle ongewenste pop-upvensters te blokkeren door het veranderen van de instellingen van uw webbrowser en het gebruik van software van derden opties.

instructies

1 Open het menu Start van Windows en selecteer "Alle programma's." Klik op "Windows Update" en kies "Install Updates" om de meest recente beveiligingsupdates te installeren.

2 Ga terug naar uw webbrowser. Klik op "Extra" en selecteer "Opties" als u gebruik maakt van Mozilla Firefox. Ga naar het tabblad "Privacy". Klik op de "Block Popup Windows" selectievakje in en selecteer "OK".

3 Selecteer "Tools" en vervolgens "Internet Explorer" als u gebruik maakt van Internet Explorer. Ga naar het tabblad "Privacy" en klik op de knop "Turn on Pop-up Blocker". Klik op 'OK'.

4 Download en installeer een spyware removal tool als je niet al een anti-spyware programma. Run update functie van het programma te zorgen dat u de meest recente spyware informatie.

5 Klik op de optie om het gereedschap 'volledige systeemscan' functie om elke map te zoeken op de harde schijf van uw computer voor spyware draaien. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op de optie om elke gedetecteerde spyware te verwijderen.

6 Download en installeer een popup-blokkering werkbalk compatibel met uw webbrowser als u doorgaat met pop-up berichten te ontvangen.

Hints

  • Sommige legitieme websites vereisen dat u toestaan ​​popups toegang tot de volledige functionaliteit van de site. U kunt uitzonderingen in de instellingen van uw webbrowser te creëren om specifieke websites pop-ups te maken. In Firefox, terug te keren naar het tabblad 'Inhoud' en klik op de knop "Uitzonderingen". Voer het adres van een website die moet worden toegestaan ​​om pop-ups te maken. In Internet Explorer, terug te keren naar het tabblad "Privacy" en voer het adres van een specifieke website in het tekstveld in de buurt van de pop-up knop.
  • Controleer opties uw anti-spyware programma's te zien of het heeft een functie genaamd "Immunize" of iets dergelijks. Schakel de optie om pop-upvensters die spyware kunnen installeren zonder uw medeweten voorkomen.
  • Lees altijd door de opties bij het installeren van een pop-up blokkering werkbalk. Veel programma's toolbar webbrowser bevatten extra software die je niet zou willen ook installeren.