Java Plugin 1.6 veroorzaken van een Firefox-Crash

Java is een programmeertaal die verschillende websites nodig hebben om taken uit te voeren, zoals het spelen van games, chatten of het bekijken van foto's. In Firefox, zal Java 1.6 vaak crasht de browser en veroorzaken onverwacht wordt afgesloten als de Java-programma is beschadigd of niet verenigbaar met de browser. Als Java 1.6 niet werkt op Firefox zoals verwacht, bekijk deze gemeenschappelijke oplossingen om de prestaties te verbeteren.

Oorzaken van de Crash

Java 1.6 is een oudere versie van de programmeertaal, en voornamelijk gebruikt met Windows Vista en eerdere Windows-besturingssystemen. Als Java 1.6 niet in staat is om uit te voeren wanneer u Java-intensieve pagina's bezoeken, de browser crashes en onverwacht gesloten. Dit probleem kan optreden wanneer het programma is beschadigd of corrupt, of als de Java-intensieve pagina's of onderdelen een nieuwere versie van de programmeertaal nodig.

Bijwerken

Het installeren van de nieuwste versie van Java vermindert de kans op bevriezing en crashen. Voor de installatie van een nieuwere versie, verwijdert u de oude kopie om het risico van conflicten te verminderen, vooral als de geïnstalleerde kopie is beschadigd. Na het verwijderen van de verouderde kopiëren, te downloaden en een nieuw exemplaar installeren vanaf de Oracle-website. Volg de installatiewizard om het programma correct te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, herstart Firefox om de wijzigingen door te voeren.

Firefox-update

Als u gebruik maakt van een oudere versie van Firefox, kan een bijgewerkte kopie van Java niet zo goed als het zou moeten omwille van compatibiliteitsproblemen te voeren. de nieuwste versie van Firefox installeren om mee te gaan met de bijgewerkte versie van Java vermindert het risico op crashen wanneer je Java-intensieve pagina's laden.

Tips

Antivirusprogramma's en firewalls kunnen Java 1.6 laten crashen van Firefox wanneer u Java-intensieve pagina's laden. Om te controleren of het programma voor de beveiliging problematisch is, is tijdelijk uit te schakelen. Als het probleem verdwijnt, raadpleegt u de documentatie van uw programma voor de beveiliging voor informatie over het aanpassen van de instellingen voor Java communicatie mogelijk te maken.