Hoe Kindle schermen werken?

De Amazon Kindle maakt gebruik van E Ink, een speciaal type display. E Ink is een 'elektronisch papier' display-technologie, die bootst gedrukte tekst en afbeeldingen uit een boek, maar in een elektronisch formaat. E Ink displays bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van hand-held elektronische displays, maar de technologie blijft achter bij de meer gangbare LCD schermen in een groot aantal belangrijke manieren.

E Ink

E Ink scherm bestaat uit een laag kunststof kleine belletjes, die elk elektrisch geladen zwart-witte deeltjes. Wanneer een elektrische stroom door het scherm stroomt, beïnvloedt de lading van deze deeltjes, waardoor ze stijgen of dalen in de cel. Wanneer er meer zwarte deeltjes stijgen naar de oppervlakte, het creëert een zwarte pixel, terwijl meer witte deeltjes "wist" de pixel, terug te zenden naar de achtergrondkleur. Door het verplaatsen van de zwarte deeltjes rond in het scherm, kan het scherm foto's en tekst te produceren.

Met behulp van de Kindle

Wanneer u op de "volgende pagina" knop, of in een boek of in een menu, de Kindle stuurt een signaal naar het hele scherm te vernieuwen. Dit zorgt ervoor dat het scherm naar zwart knipperen voor een moment voor het vullen met de gevraagde pagina. De Kindle kan ook gedeeltelijk een pagina te vernieuwen wanneer u een pop-up menu te activeren of markeer tekst op het scherm. De Kindle schakelt ook het display om een ​​statische screensaver wanneer geplaatst in de slaapstand staat, vergrendelen van het toetsenbord en de controles.

voordelen

Het belangrijkste voordeel van E Ink dan LCD is het stroomverbruik. LCD-schermen zijn verlicht, die een gestage stroom van energie wanneer het apparaat is ingeschakeld. E Ink, aan de andere kant, verbruikt stroom alleen wanneer de display verandert, sterk verlenging van de levensduur van de batterij van de Kindle. het scherm van een Kindle kan een statische afbeelding voor een langere periode te houden, zonder dat de accu ontlaadt, waardoor het apparaat te functioneren weken tussen de kosten zo lang als de draadloze modem blijft uit. Het ontbreken van een backlight vermindert ook de vermoeidheid van de ogen en verblinding, zodat u de Kindle in het daglicht te lezen zonder problemen.

nadelen

De voornaamste nadeel van een E Ink scherm is de trage refresh tijd, waardoor dit type scherm geschikt voor alle toepassingen waarbij een snelle animatie. Bovendien zijn de meeste displays van dit type die momenteel op de markt bevatten slechts twee kleuren van pigment, waardoor zwart-wit afbeeldingen en tekst alleen. Ook, omdat het scherm van de Kindle beschikt over geen interne licht, zal je nodig hebt om een ​​boek licht in dienst als u wenst te lezen in een verduisterde kamer.