Hoe maak je een nieuwe Facebook keer aangemeld

Hoe maak je een nieuwe Facebook keer aangemeld


Uw Facebook login is gevoelige informatie - als iemand anders toegang krijgt tot uw account kan hij reacties achter te laten of e-mails versturen in uw naam. Als u denkt dat een andere persoon zou kunnen hebben bedacht uw wachtwoord, het zekere voor het onzekere en veranderen. Het e-mailadres dat u gebruikt als gebruikersnaam tijdens het login proces kan ook heel eenvoudig worden gewijzigd. Wanneer u de e-mail gebruikt voor uw login te veranderen, zal Facebook beginnen om alle communicatie te sturen naar dat adres.

instructies

1 Het wachtwoord wijzigen in verband met uw login informatie door te klikken op de link 'Account' in de rechter bovenhoek van uw Facebook-scherm en "Account Settings" te selecteren in het menu.

2 Klik op de kleine blauwe link 'Wijzigen' in het gedeelte 'E-mail' van de pagina. Als u wilt een van de alternatieve e-mailadressen eerder opgeslagen in je profiel gebruiken, klikt u in de cirkel onmiddellijk aan de linkerkant van het en selecteer "Change Contact E-mail." Om een ​​nieuw e-mailadres te gebruiken als uw login, voert u het nieuwe adres in het "Nieuw Contact E-mail" veld. Zodra de e-mail wordt weergegeven in uw lijst met adressen, klikt u op de cirkel ernaast en dan "Change Contact E-mail."

3 Klik op de link "Change" in het wachtwoord sectie van het menu "Accountinstellingen". Voer uw oude wachtwoord in het daarvoor bestemde veld. Kies een nieuw wachtwoord met ten minste zes personages in de "New Password" veld. Bevestig het nieuwe wachtwoord in het laatste veld en klik op "Wachtwoord wijzigen."

Hints

  • Facebook aan dat uw wachtwoord bevatten een combinatie van cijfers, letters en speciale tekens. Uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig.