Hoe maak je een Kiss E-Card sturen

Hoe maak je een Kiss E-Card sturen


E-card groeten gestaag gegroeid in de afgelopen jaren. De stijging is niet zo verwonderlijk, want in tegenstelling tot een traditionele papieren kaart, kan een e-card iemand over de hele wereld te bereiken binnen een paar seconden, zelfs als de ontvanger is duizenden mijlen uit haar brievenbus. Websites zoals Cardfountain, 123 Groeten en Dr. Groeten laat je een kus e-card die kussen en smoochy gezichten aan de ontvanger door middel van een schattig pictogram of emoticon sturen.

instructies

1 Selecteer de website van waar u wilt uw kiss e-card versturen. Sommige websites bieden geanimeerde, cartooneske kus e-cards, terwijl anderen hebben meer artistieke, klassiek lip prints.

2 Ga de naar de homepage van uw gekozen website en klik op "E-Cards" of "elektronische kaarten." Klik op de "love & romance" post of een gelijkluidende titel in verband met zoenen en genegenheid.

3 Kies de kus e-card die het meest geschikt is voor de gelegenheid en uw relatie met de ontvanger. Sommige van de meer romantische kaarten bevatten seksuele ondertoon, dus klik op de e-card voor een voorbeeld voor het schrijven van uw bericht. Kiss e-cards zijn niet exclusief voor romantisch betrokken paren. Veel van de kus e-cards met happy stripfiguren zijn volledig geschikt voor een grootmoeder te sturen naar haar kleinkind of tussen een paar nauwe platonische vrienden.

4 Klik op de geselecteerde kus e-card en beginnen met het schrijven van uw bericht in de aangegeven ruimte. Klik op "preview" om te zien hoe uw kaart wordt weergegeven aan de ontvanger. Tot slot voert u uw eigen e-mail adres en het adres van de ontvanger onder het tekstblok. Uw e-mailadres is vereist voordat de website kan de kaart te sturen.

5 Wacht op een e-mailbevestiging. De meeste, maar niet alle, zullen websites die u een e-mail een bevestiging te sturen na de ontvanger eigenlijk de kaart in haar e-mail inbox geopend.