Hoe maak je een gradient achtergrond toevoegen aan een document in Word 2003

Met een paar muisklikken kunt u voeg een gradient achtergrond om een ​​document in Word 2003 en veranderen saaie zwart-wit in levendige kleuren. Gradiëntachtergronden meng een kleur in elkaar als het effect wordt toegepast op de pagina. Het resultaat is een opvallende toevoeging aan uw document.

instructies

1 Open een Word 2003-document, en selecteer dan de "Format" menu in de werkbalk bovenaan.

2 Selecteer "achtergrond" om een ​​ruit van keuzes te roepen. Beweeg je aanwijzer onder de kleur selecties om "Fill Effects." Klik op het vakje "Opvuleffecten" omhoog te brengen.

3 Klik op het juiste vakje in het gedeelte "Kleuren". Gebruik de controle bar neer te halen een ruit van kleuren om uit te kiezen, of u kunt een kleur aanpassen.

4 Trek de knop bar schuifregelaar van links naar rechts om de kleur fade van de gradatie achtergrond aan te passen. Het trekken van de schuifknop in de richting van "Dark" wil schaduw van een kleur naar zwarte, terwijl het verplaatsen van de schuifknop in de richting van "Light" zal de kleur naar wit tint.

5 Kies een shading stijl toe te passen op de gradatie achtergrond. De horizontale arceringsstijl kan gaan donker op de bovenrand van het document en fade naar de geselecteerde kleur als het de bodem nadert.

6 Kies een variant. Dit verandert de schaduw uitgangspunt. Bijvoorbeeld, een variant van de horizontale arcering stijlen begint met een horizontale band donkerdere kleur in het midden van de pagina en verlicht de geselecteerde kleur naar de boven- en onderzijde van het document.

7 Klik op de knop "OK" om je verloop achtergrond toepassen op een Word 2003-document. Pull down "Edit" en selecteer "Undo Opvuleffecten" om de achtergrond te veranderen. Sla uw wijzigingen op.

Hints

  • Het selecteren van de optie "Twee kleuren" kunt u verdwijnen in een kleur die je kiest, in plaats van alleen zwart of wit.
  • Vooringestelde helling achtergronden variëren van het diepe blauw en paars van "Nightfall" om de subtiele tonen van 'Gold'.
  • Je zou het lettertype kleur veranderen wanneer u een gradient achtergrond toe te voegen aan een Word-document, zodat de achtergrond van de tekst niet verdoezelen.