Hoe te kopiëren alleen-lezen-bestanden op een cd

Hoe te kopiëren alleen-lezen-bestanden op een cd


Compact Discs (CD's) zijn nuttig voor meer dan alleen het opslaan van audio-bestanden, ze kunnen alle soorten bestanden op te slaan. Er zijn twee soorten cd's om uit te kiezen bij het kopiëren van bestanden: CD-Recordable (CD-R) en CD-Rewritable (CD-RW). CD-R's kunnen worden geschreven op een tijd. Daarna hebben ze permanent opgenomen van de informatie en je kunt niet meer toe te voegen. CD-RW's, maar duurdere, beschrijfbaar een groot aantal keren, tot de schijf onleesbaar worden.

instructies

1 Beslis welke type schijf te gebruiken. Als u & # 039; re bang een fout te maken, it & # 039; s beste om te gaan met een CD-RW, zodat u kunt herschrijven op een disc zo vaak als je wilt. Als u & # 039; re niet bezorgd over, gaan met een CD-R.

2 Plaats de lege schijf in de computer & # 039; s schijfstation. Afhankelijk van welk type CD u hebt gekocht, kan het nodig zijn om de schijf te formatteren. Dit is meestal alleen een probleem met goedkopere merken van schijven, maar het zal u vragen om te formatteren voordat u informatie kunt branden op het. Een symbool van de schijf moet verschijnen op uw bureaublad. Als het doesn & # 039; t, je moet in staat zijn om het te vinden onder 'Mijn Computer'. Als u & # 039; re met behulp van een Mac, het zal worden opgenomen in uw "Finder."

3 Zoek het alleen-lezen bestanden die u wilt op de schijf te zetten. Maak een map op uw bureaublad te helpen bij het organiseren van de bestanden beter. U kunt deze map alles wat je wilt bellen. Als u slechts één bestand dat u wilt kopiëren, de map is niet nodig, maar de organisatie kan een hoop tijd besparen bij het omgaan met meerdere bestanden.

4 Open de lege schijf & # 039; s locatie op uw computer. Selecteer de map of het te kopiëren bestand op je bureaublad, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het naar de lege schijf. De computer moet u vragen of u zeker weet dat u om dit te doen, vooral met CD-R, zoals je kunt u alleen te schrijven over hen eens. Ga door met het proces en de computer wordt het bestand op de schijf te kopiëren voor u.

5 Test de disc. Nadat het bestand is gekopieerd, veilig de schijf te verwijderen uit de lade en zet hem in een andere computer of plaats de disc. Als de schijf wordt erkend met het bestand of de map in het, is dan is alles goed werkt.