Hoe maak je een taakbalk snelkoppeling naar uw computer in XP Lock

Hoe maak je een taakbalk snelkoppeling naar uw computer in XP Lock


Microsoft's Windows-besturingssystemen (zoals Windows XP) stelt gebruikers in staat om hun computer snel vergrendelen om onbevoegde toegang te voorkomen. Het commando default "Lock" kan worden geopend door te drukken op Windows-toets + L, maar sommige gebruikers de voorkeur aan een klikbare commando "Lock" te hebben. Gelukkig, Windows XP stelt gebruikers in staat om een ​​snelkoppeling te maken met een directe pad naar het commando "Lock". Zodra deze snelkoppeling is gemaakt, kan het overal worden geplaatst kiest de gebruiker, met inbegrip van op de taakbalk.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, dan is de muis over de optie "Nieuw" en selecteer "Shortcut" in het contextmenu. De "nieuwe Shortcut Wizard" wordt nu geïnitialiseerd.

2 Typ "rundll32.exe user32.dll, LockWorkStation" in het veld locatie (moet precies te zijn) en klik op 'Volgende'.

3 Typ een naam voor de snelkoppeling (zoals "Lock Computer") en klik op 'Finish'. Uw shortcut wordt nu gemaakt op uw bureaublad.

4 Klik en sleep de snelkoppeling naar de Quick Launch gedeelte van uw taakbalk. (De Quick Launch sectie is het deel van de taakbalk dat snelkoppelingen naar programma's bevat -. Aan de linkerkant naast het menu "Start")

Hints

  • Als uw Quick Launch menu niet wordt ingeschakeld, kunt u het in staat door rechts te klikken op de taakbalk, selecteer "Eigenschappen" en vervolgens het vakje naast 'Snel starten. " Zodra het menu is ingeschakeld, kunt u klik en sleep de "Lock" snelkoppeling om het naar een taakbalk snelkoppeling voor het vergrendelen van uw computer te maken.