Hoe maak je een niet-Responsive schijf formatteert

Als u niet in staat om toegang te krijgen tot een aangesloten schijf zijn, is er een goede kans dat de aandrijving is niet goed geformatteerd of niet geformatteerd helemaal. Afhankelijk van het formaat van de schijf, kan het besturingssysteem niet in staat zijn om het te lezen. Het formatteren van de schijf naar een begrijpelijke bestandssysteemindeling is eenvoudig en u toegang tot de niet-reagerende disk zal geven.

instructies

1 Open het menu Start en selecteer "Computer."

2 Klik met de rechtermuisknop op de schijf, selecteer "Format ..."

3 Selecteer het gewenste bestand systeem van de drop-down menu. FAT32 zal werken op Windows, Mac en Linux. NTFS is het standaard bestandssysteem van Windows. De select format zal afhangen van uw beoogde gebruik.

4 Selecteer "Quick Format" en klik op "Start." Eenmaal geformatteerd, moet u toegang tot de schijf.

Hints

  • Voor een meer robuuste opmaak nut, Windows bevat het hulpprogramma Schijfbeheer. Om deze te openen, opent u het menu "Start" en typ "diskmgmt.msc" in de "Zoeken" box. U vindt de optie van het verwijderen van de partitie, uitbreiding, krimpen en / of opnieuw formatteren van de schijf te hebben.
  • Formatteren van de harde schijf zal wissen van alle opgeslagen gegevens. Een back-up van alle gegevens van tevoren, indien mogelijk.