Wat is Trojan Agent?

Wat is Trojan Agent?


Trojan Agent is een kwaadaardig programma of malware, die typisch gebruikt nep bedreigingen te verleiden en misleiden u downloaden of kopen een rogue anti-spyware programma. Trojaanse paarden zijn anders dan andere malware, zoals wormen of virussen, omdat ze zich niet kunnen vermenigvuldigen.

Beschrijving

Volgens Malware Bytes, is een Trojaans omschreven als een kwaadaardig programma dat beweert dat een bepaalde functie hebben, maar in feite heeft een verborgen agenda die vaak destructief.

Functie

In het geval van Trojan Agent, het doel van het programma is om hackers om u te downloaden of kopen een onnodige anti-spyware programma. In andere gevallen wordt Trojan Agent gebruikt om opnieuw direct internetverkeer via uw computer of te stelen informatie van uw computer, op basis van Spyware techneut. Malafide programma's zoals Trojaanse Agent worden gebruikt om mensen bang te maken in het kopen van onnodige programma's, omdat ze beweren dat uw computer in gevaar is, of geef vervalst scanresultaten en zetten hun eigen malware in uw systeem, volgens Malware Bytes.

Vermijden en verwijderen

Het beste wat te doen wanneer ze geconfronteerd worden met een Trojaans paard Agent is om gewoon niet te downloaden of de aankoop van de software. Als uw computer besmet raken, maar er zijn een aantal websites die u kunnen helpen met een manuele of automatische instructies voor het verwijderen.