Hoe naar Boot Terugweg Van een USB

Hoe naar Boot Terugweg Van een USB


BackTrack is een penetratie-testing tool set op basis van Linux. De BackTrack suite van security tools is geschikt voor zowel de veiligheid liefhebbers en professionele penetratie testers. Tools worden meegeleverd voor draadloze beveiliging testen, het verzamelen van informatie, reverse engineering, forensische en netwerk penetratie. Backtrack kan geïnstalleerd worden op de harde schijf van een computer of opgestart vanaf compact disc of USB-stick. De optie USB-stick kunt u het te gebruiken op meerdere computers, terwijl de harde schijf onaangeroerd.

instructies

1 Steek de USB-stick in de computer en wacht tot de schijf wordt herkend. Druk op de en de "E" toets "Windows" om Windows Verkenner te openen. Klik met de rechtermuisknop op het USB-station en selecteer formaat. Selecteer "Fat 32" uit de lijst met indelingen en klik op "Ok" om te voltooien het formatteren van de schijf.

2 Download de afbeelding meest actuele BackTrack ISO.

3 Download de UNetbootin applicatie. Voer het UNetbootin.exe bestand en volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien.

4 Controleer de optie 'Diskimage "en selecteer" ISO "uit het drop-down box. Gebruik het bestand selectie venster om het beeld van de BackTrack ISO selecteren. Selecteer "USB Drive" in het "Type" drop-down box. Selecteer de letter van de USB-stick uit de drop-down box en klik op "Ok" om de USB-drive installatie te voltooien.

5 Plaats de USB-stick in een computer waarop u wilt BackTrack draaien. Meld u aan met de gebruikersnaam "root" en het wachtwoord "toor".