Hoe te converteren ISO naar AVI

AVI, of audio-video interleave, is de standaard data formaat voor video's gedeeld en gespeeld over Microsoft Windows media. Een ISO image-bestand wordt vaak gebruikt op dvd's. Als je ISO-bestanden opgeslagen op uw computer, moet u om ze te converteren naar AVI, zodat uw mediaspeler kan ze lezen. Het omzetten van de bestanden is makkelijk als je de juiste tools. Er zijn meerdere vormen van video software die video's kan omzetten in verschillende formaten, waaronder ISO naar AVI.

instructies

1 Download een DVD / video software die video bestanden te converteren naar andere formaten. Xilisoft DVD Ripper, ISO Burner en ImTOO DVD Creator zijn een paar van de beschikbare programma's. De meeste van deze programma's moeten worden aangeschaft, maar ze kunnen gratis trial periodes beschikbaar zijn.

2 Open het programma en zorg ervoor dat deze is ingesteld om bestanden te converteren naar AVI. Ga naar het programma profiel drop-down lijst. Kies "AVI" als de output formaat; je kunt het vinden in een gemeenschappelijke video menu.

3 Importeer je ISO-bestanden in het programma. Kies optie van het programma waarmee u te openen of nieuwe bestanden toevoegen. Kijk voor een andere keuzelijst of een drop-down icoon om deze optie te vinden. U kunt afzonderlijke bestanden of een hele map van hen die zal verschijnen in het hoofdscherm van het programma toe te voegen.

4 Open een map met ISO-bestanden in het hoofdscherm als je zo'n map geïmporteerd. Ga naar het commando "Toon de hoofdstukken" in het menu Bewerken. Alle bestanden in een map zal verschijnen in het scherm.

5 Selecteer de ISO-bestanden die u wilt geconverteerd naar AVI. Zij zullen een selectievakje aan de kant die je zal afvinken hebt, of je zal elk van hen te markeren. Als u meer dan één niet kan benadrukken in een tijd, probeer die down "Ctrl" als u klikt.

6 Ga naar de audio drop-down box en kies de audio-bestandsformaat (taal) je wilt opgenomen in. Doe hetzelfde voor de ondertiteling van het bestand.

7 Kies de bestemming van het geconverteerde bestand. Kijk voor een andere drop-down box, mogelijk in de buurt van het profiel doos. U kunt de standaard bestemming te kiezen of kies een andere een op uw computer.

8 Klik op het pictogram of de knop op het programma dat de conversie proces (een "OK", "Convert" of "Encode" knop) begint. Een tekstvak zal laten zien hoeveel van het bestand is omgezet en hoeveel tijd er nog resteert tot het ISO-bestand is voltooid omzetten naar AVI.

Hints

  • Lees alle instructies en tutorials voor uw specifieke conversie programma. De conversie stappen kan variëren afhankelijk van het programma.