Hoe Set Up ATSC Met behulp van een antenne Over the Air Met de WinTV-HVR-2250

De WinTV-HVR-2250 is een dual-tuner TV board ontworpen voor gebruik met Windows Vista en 7 desktop computers. De HVR-2250 is uitgerust met een AV-ingang, een S-video-ingang, een QAM tuner voor digitale kabel-signalen en een ATSC tuner voor over-the-air digitale tv-signalen. Bij het opzetten van de HVR-2250 aan de ATSC-tuner te gebruiken, moet u eerst het actualiseren van de WinTV applicatie op uw computer naar de nieuwste versie (die met ingang van juni 2011 is "WinTV v7"). Als u al WinTV v7 geïnstalleerd op uw computer, kunt u het opzetten van de ATSC tuner door het uitvoeren van een kanaal opnieuw scannen.

instructies

Eerste installatie

1 Download de WinTV v7 installatiepakket, versie 2,3 g, van de Hauppauge website. Sla het bestand naar een map op de computer. Meld u aan bij de computer met een beheerdersaccount. Navigeer naar de directory waar de "WinTVv7" installer is opgeslagen. Dubbelklik op het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm om de applicatie op uw computer te installeren.

2 Sluit coaxiale kabel van de TV-antenne's in de RF "TV" ingang van de WinTV apparaat. Maak de kabel naar de terminal door het verdraaien van de schroef-on-connector, die de stekker van de kabel omringt, met de klok mee totdat het de vinger strak.

3 Start de WinTV toepassing op uw computer. Wanneer WinTV wordt gelanceerd voor de eerste keer, het opent naar de "Device Setup Wizard."

4 Vink het vakje naast 'Digital ATSC. "Klik op' Volgende '. Klik op" Next "op het menu" ATSC Setup ". Het apparaat zal beginnen met scannen voor lokale, over-the-air digitale kanalen. Elk kanaal dat wordt ontdekt verschijnt in de "Channel" keuzelijst. Als de scan is voltooid, verschijnt er een bericht met vermelding "scan voltooid."

5 Zet een vinkje naast elkaar in de "Channel" vak dat u wilt dat de WinTV apparaat om te onthouden opgenomen kanaal. Klik op 'Volgende'. Klik op 'OK'.

Opnieuw scannen ATSC Channels

6 Sluit de TV antenne aan op de WinTV apparaat RF "TV" ingang. Start de WinTV toepassing.

7 Open het menu "Configuration" door te klikken op het pictogram Gear in de linkerbenedenhoek van het venster. Ga naar het tabblad "Devices".

8 Selecteer de WinTV apparaat. Klik op "Tuner Setup."

9 Vink het vakje naast 'Digital ATSC. "Klik op' Volgende '. Het apparaat zal beginnen met scannen voor lokale, over-the-air digitale zenders.

10 Klik op "Next" als de scan is voltooid. Klik op "Next". Klik op 'OK'.