Hoe vindt u de fabrikant op een desktop VGA

Om de driver voor uw desktop VGA-monitor handmatig bij te werken, moet u de fabrikant van de monitor weten. Terwijl Windows automatisch kan detecteren en upgraden nieuwe drivers, kan het moeite om een ​​bijgewerkt stuurprogramma als uw VGA-monitor is een ouder model te hebben.

Er zijn een paar van de manieren waarop u de fabrikant van de monitor van uw desktop kunt bepalen: de huidige bestuurder van de monitor te bekijken in Apparaatbeheer, of kijk naar de informatie op de monitor zelf.

instructies

1 Klik op 'Start' en vervolgens op 'Configuratiescherm'. Als u gebruik maakt van Vista of 7, dubbel klik "Device Manager." Als u gebruik maakt van XP of een oudere Windows-besturingssysteem, dubbel klik "System", dan klikt u op het tabblad "Hardware". Klik op "Device Manager."

2 Klik op het plus-teken naast "Monitors" om de huidige bestuurder informatie te vinden.

3 Ga naar DriverAgent (te vinden in de sectie "Bronnen") en klik op de knop 'Zoeken'. Voer de bestuurder informatie in het lege veld, dan druk op "Enter." Als DriverAgent een bestuurder voor de monitor constateert, moet de naam van de fabrikant worden weergegeven in de beschrijving driver.

4 Controleer de voor-, achter- of onderkant van de monitor voor een sticker of embleem ter aanduiding van de fabrikant en het model van de monitor. Dit is alleen nodig als DriverAgent chauffeur niet vonden, of als Device Manager geeft de monitor als "Generic PnP Monitor."

Hints

  • Neem contact op met de fabrikant van uw desktop voor meer hulp als de monitor fabrikant staat vermeld noch in Apparaatbeheer, ook niet op de VGA-scherm zelf.