10 Photoshop Tips

10 Photoshop Tips


Adobe's foto-editing software Photoshop is een populair programma dat gebruikt wordt door de grafische kunstenaars en fotografen die willen verbeteren, corrigeren of nieuwe digitale beelden. Het is een uitgebreid programma, en veel Photoshop-gebruikers maken gebruik van slechts een kleine fractie van wat het programma staat is te doen. Maar, er zijn enkele tips die kunnen helpen een gebruiker genieten van meer van wat het programma biedt.

Bestand types

Als u een JPEG-afbeelding bewerkt en voortdurend opslaan van meer dan het oorspronkelijke bestand, je bent eigenlijk verslechtering van de afbeelding. JPEG is een formaat dat kwaliteit verliest met elkaar te slaan. Terwijl een digitaal beeld te bewerken, opslaan als een PSD-bestand. Indien nodig, kan dat PSD-bestand worden opnieuw opgeslagen als JPEG of een ander digitaal formaat.

Workspace

Als je problemen hebt volgens de instructies voor het gebruik van het programma, omdat het scherm dat u gebruikt ziet er anders uit dan je instructie gids, misschien uw werkruimte moet worden gereset naar de standaard werkruimte te zijn. Om dit te doen, klik op "Windows" in het horizontale menu, dan "Workspace" en dan "Default Workspace." Als het nog steeds anders uitziet, misschien wel de instructies zijn voor een andere versie van Photoshop dan degene die u gebruikt.

Lagen

Gebruik maken van de laag kenmerk van Photoshop. In Photoshop kunt u lagen die afzonderlijk kunnen worden bewerkt om een ​​beeld toe te voegen. U kunt ook uitschakelen of een laag verwijderen. Bijvoorbeeld, als je een laag gebruiken om een ​​gekleurde achtergrond om de foto toe te voegen, maar dan besluit dat u wilt een andere kleur, kunt u gewoon afsluiten van de laag of te verwijderen. Om lagen te beheren, klikt u op het tabblad "Lagen" op de rechter benedenhoek van het scherm.

Zwart en wit

kleurenbeeld een snel om te zetten in een zwart-wit beeld. Om dit te doen, klik op "Beeld" in het horizontale menu, dan "Instellingen" en vervolgens "Verzadiging verminderen." Om te fine-tunen van het contrast van het zwart-wit beeld, klik op "Helderheid / Contrast", dat is gevestigd in hetzelfde menu als "Verzadiging verminderen."

ongedaan maken

Ongedaan maken een bewerking als je niet tevreden bent met het door te klikken op "Edit" en vervolgens op "Ongedaan maken." Een andere manier om een ​​eerdere bewerking ongedaan maken is door te klikken op de "History" log, gelegen langs de rechterkant van het scherm. Een lijst van recente wijzigingen zullen worden vermeld onder "History." Klik op een beursgenoteerde bewerken en alle bewerkingen gedaan na die bewerking ongedaan zal maken.

Bekijk vergroten

Vergroot de weergave van de afbeelding die u bewerkt door te klikken op het vergrootglas ligt in het verticale gereedschapskist gelegen aan de linkerkant van het scherm. Twee kleine vergrootglas pictogrammen verschijnen in de bovenste horizontale menu. De "+" zal vergroten het uitzicht en de "-" zal de weergave kleiner te maken.

Reveal Tool Namen

Rol de cursor over de verticale toolbox aan de linkerkant van het scherm om de tekst namen van de verschillende instrumenten te zien. Bijvoorbeeld, bij het plaatsen van de cursor over het pictogram vergrootglas de woorden "Zoom Tool" verschijnen.

Vind verborgen gereedschappen

Klik met de rechtermuisknop op de pictogrammen in de verticale werkbalk om alle beschikbare instrumenten te zien. Alle pictogrammen niet zichtbaar zijn in een keer. Elk pictogram heeft andere instrumenten gestapeld erachter verborgen uit het zicht. Te onthullen de opties klik met de rechtermuisknop op elk pictogram.

artistieke filters

Creëer artistieke effecten door gebruik te maken van "Filter" opties van het programma. Klik op "Filter" en vervolgens samen met de verschillende opties om te zien hoe ze het uiterlijk van uw beeld te wijzigen. Vergeet niet, dan kunt u altijd een bewerking ongedaan maken.

Onthullen of verbergen Werkbalken

Te onthullen of verbergen menu paletten, klik op "Window" en in het menu dat verschijnt, controleer dan dat de werkbalk te tonen of uit te verbergen.