Hoe maak je een brochure met behulp van Adobe Photoshop Maak

Als u wilt een hoge kwaliteit brochure voor uw bedrijf of organisatie, kon je niet beter dan Photoshop gebruiken voor het project te doen. Photoshop heeft een breed scala aan hulpmiddelen en filters die ervoor zorgt dat het creëren van een professionele kwaliteit brochure in een handomdraai.

instructies

1 Verzamel alle afbeeldingen, grafieken of foto's die u zou willen gebruiken in de brochure. Als ze nog niet op uw computer, dan scant ze in, ze op te slaan naar een map met de naam "brochure."

2 Open Photoshop. Selecteer de standaard Amerikaanse maat template. Maak de resolutie van ongeveer 150 pixels per inch. Noem het document "brochure side 1." Omdat je zal het creëren van een tweezijdig brochure, moet u twee afzonderlijke afbeeldingen (zijde 1 en zijde 2) hebben. Ga nu naar "Beeld", klikt u op "beeldrotatie" en selecteer een 90 graden bocht.

3 Open een van de afbeeldingen die u wilt gebruiken in de brochure. Dan "Kopiëren" en "Plakken" ze in "brochure side 1." Elk van hen zal komen op zijn eigen laag. Ga naar "Edit" en dan "Transform," en selecteer "Scale." Het formaat van de foto's, en het gebruik van de "Move" tool om ze te plaatsen waar u ze wilt.

4 Ga naar de "Text" tool, en deze gebruiken om te typen in uw tekst. U kunt ook gebruik maken van de "Custom Shape" tool om te vormen en symbolen toe te voegen aan uw brochure. Gebruik van de "Gradient" tool op de afdelingen kan een dramatische, professionele uitstraling toe te voegen.

5 Print uw brochure. U kunt dit doen met behulp van uw eigen printer en glanzend brochurepapier, of u kunt uw brochure op te slaan op een cd, en het hebben van een printer, zoals Staples en Office Depot het voor u doen. Deze laatste benadering kan het best zijn als u het afdrukken van een groot aantal kopieën.