Hoe maak je een link naar de Amazon Kindle Inclusief

Terwijl je veel kunt bereiken door te praten met iemand over een product, zoals de Amazon Kindle, kan het effectiever om de persoon wijzen op de officiële documentatie over. Een manier om iemand naar de Kindle product pagina is door het delen van de link naar de locatie in Amazon's winkel waar het product kan worden gekocht. Deze link kan worden opgenomen in de meeste digitale documenten, zoals tekstverwerking documenten of e-mails.

instructies

1 Open een browservenster en ga naar Amazon.com.

2 Klik op de "Shop Door de Afdeling" link aan de linker bovenhoek van het venster, de muisaanwijzer op de optie 'Kindle', en klik vervolgens op de link voor de Kindle-versie waarvoor u een link. Diverse opties variëren in Internet connectiviteit en grootte van het scherm.

3 Klik in de adresbalk aan de bovenkant van het venster en druk op "Ctrl + A" op uw toetsenbord om de link te selecteren.

4 Druk op 'Ctrl + C "om het te kopiëren.

5 Open het document of e-mail waarin u de Kindle koppeling bevatten.

6 Blader naar de locatie in het document waar u de koppeling weer te geven en druk vervolgens op "Ctrl + V" om te plakken.

Hints

  • U kunt ook links naar Kindle boeken te delen door te zoeken voor het boek met behulp van Amazon's zoekbalk aan de bovenkant van het venster, en vervolgens te kopiëren en plakken van de link voor dat boek.