Mijn PDF-bestanden worden niet weergegeven in de browser

Mijn PDF-bestanden worden niet weergegeven in de browser


Een PDF (portable document file) kan een document worden opgeslagen en los gezien van de applicatie software, hardware en besturingssysteem. Dit betekent dat, ongeacht welke computer, besturingssysteem of individueel programma u het bestand hetzelfde, zolang u een PDF-reader op uw systeem te kijken. Het gemak en de nauwkeurigheid van PDF-bestandsformaten maakt het des te meer frustrerend als ze niet goed worden weergegeven.

instructies

1 Start je computer opnieuw op. Dit lijkt misschien een simplistische stap, maar het is de eerste aanbevolen door Adobe zelf, omdat het eventuele problemen die zijn gemaakt tijdens een bepaalde sessie op uw computer kunnen worden opgelost. Probeer het laden van de PDF weer wanneer de computer opnieuw is opgestart.

2 Download de PDF opnieuw. Bezoek de website je het gedownload van, of, als het aan u is toegezonden, krijgt de persoon om u opnieuw de PDF. Dit zal eventuele problemen die veroorzaakt kan zijn als th PDF gewoon niet naar behoren te downloaden corrigeren.

3 Verwijder je tijdelijke internetbestanden. In Internet Explorer klikt u op "Extra" en vervolgens "Internet-opties." Klik op "Bestanden verwijderen" in het tabblad "Algemeen" en klik op "OK" als daarom wordt gevraagd.

4 Werk uw versie van Adobe Acrobat of Reader. Dit kan gedaan worden via de website van Adobe (zie bronnen) en zal ervoor zorgen dat de bestanden niet er niet in slagen om weer te geven in de webbrowser als gevolg van out-of-date software.