Hoe naar Windows 2000 herstellen Van Command

Hoe naar Windows 2000 herstellen Van Command


Windows 2000 is een personal computer besturingssysteem. Als het een probleem dat resulteert in de totale storing van uw computer tegenkomt, het systeem herstellen naar een eerdere datum als alles goed gewerkt. Een methode om dit te doen is om het hulpprogramma Systeemherstel zich in het begin menu. Echter, als dit niet kan worden bereikt, de opdrachtprompt kunnen worden gebruikt voor systeemherstel. Volg deze stappen om de opdrachtprompt te activeren en het systeem herstellen.

instructies

1 Zet uw computer op. Druk op de aan-uit schakelaar.

2 Druk op de "F8" -toets tijdens het opstarten. Dit moet worden gedaan voordat het Windows logo op het scherm wordt weergegeven.

3 Selecteer de "Veilige modus met een Command Prompt" optie in het menu. Gebruik de pijltjestoetsen om dit te doen. Druk vervolgens op "Enter".

4 Meld u aan bij Windows als beheerder. Alleen een beheerder kan de computer te herstellen vanaf de command prompt.

5 Typ "% systemroot% \ system32 \ restore \ rstrui.exe" in de command prompt venster en druk op enter.

6 Selecteer 'Herstel mijn computer naar een eerder tijdstip. " Klik vervolgens op 'Volgende'.

7 Klik op de datum waarop u wilt uw computer te herstellen. Doe dit door te klikken op een datum op de kalender. Alle beschikbare data worden click-staat. Klik vervolgens op 'Volgende'.

8 Controleren om te zien dat al uw wensen te herstellen informatie correct is. Klik op "Next" om de restauratie af te ronden.

9 Start je computer opnieuw op. Het zal werken vanaf de datum waarop je het hersteld.