Hoe afdrukken Dubbelzijdig op de HP P1006

Als u wilt om papier te besparen, of hebben een meer professionele uitstraling voor afdruktaken die meerdere pagina's bevatten, is het mogelijk om af te drukken op beide zijden van een pagina met de HP P1006 laserprinter. Terwijl de printer automatisch dubbelzijdig afdrukken functie bevat, heeft het een handmatige optie om af te drukken op beide zijden van een vel papier. Om een ​​handmatige dubbelzijdige afdruktaak uit te voeren, moet u een instelling voor het afdrukken te veranderen en draai de vellen papier dan met de hand.

instructies

1 Open de multi-pagina's tellende document dat u wilt afdrukken op beide zijden van een pagina. Open het menu Bestand op de bovenkant van het scherm en klik op "Afdrukken."

2 Klik op de "Preferences" knop om een ​​nieuw venster met afdrukopties. Ga naar het tabblad Afwerking.

3 Zoek de rubriek Document Options. Klik op het vakje met de naam "Dubbelzijdig afdrukken (handmatig)," die is gelegen onder de kop.

4 Klik op "OK" en vervolgens "Print" om de oneven pagina's van uw document af te drukken. Wacht tot de afdruktaak te voltooien en trek de stapel afgedrukte pagina's uit de lade. Draai de stapel papier op zijn kop naar beneden, van links naar rechts.

5 Plaats de stapel papier in de papierlade aan de onderkant van de printer. Klik op "Doorgaan" op de drukkerij venster dubbelzijdig om de even pagina's op de achterzijde van de pagina's af te drukken.

Hints

  • De HP P1006 laserprinter standaard afdrukken in een van links naar rechts "boekje" stijl oriëntatie, die is bedoeld om samen gebonden aan de linkerkant. Als u liever een top zou gebruiken om onder-richting, gebonden te zijn aan de top van de stapel papieren, klik op de "Flip's Up" vak zich onder de Dubbelzijdig afdrukken (handmatig) in.