Hoe maak je iTunes-bestanden kopiëren naar een cd

Het kopiëren van iTunes audio-bestanden naar een cd van een iTunes-afspeellijst is een eenvoudig proces, of je het branden van de audio-cd of het branden van een reeks nummers te groot is voor een audio-cd naar een MP3-CD, die ook bekend staat als een "data disc . ' Audio-CD's worden afgespeeld in de normale cd-spelers, terwijl de MP3 / data-cd's niet. MP3-CD's moeten MP3-indeling alleen audio bevatten. Terwijl een audio-cd ongeveer 80 minuten audio kan houden, kan MP3 CD maximaal 700 Mb aan informatie. Elke CD-R of CD-RW kan fungeren als een audio- of data-schijf, afhankelijk van uw behoeften.

instructies

Het branden van de audio-cd

1 Lanceren iTunes. Klik op de "+" teken in de linkerbenedenhoek van het scherm om een ​​nieuwe afspeellijst toe te voegen aan iTunes. Noem uw afspeellijst.

2 Selecteer de gewenste nummers in de iTunes-bibliotheek. Sleep de pictogrammen in uw nieuwe afspeellijst. Zorg ervoor dat uw afspeellijst is tussen de 60 en 74 minuten.

3 Controleer uw playlist, je tracks te slepen in de juiste volgorde. Plaats de lege audio-cd in het schijfstation van uw computer.

4 Klik op de "Burn Disc" knop in de rechterbenedenhoek van het scherm om te beginnen met het branden van een audio-cd.

Het branden van de MP3-CD

5 Lanceren iTunes. Klik op de knop "Edit" als op een PC of "iTunes" als op een Mac en selecteer 'Voorkeuren'.

6 Klik op het tabblad 'Algemeen' aan de bovenkant van het scherm. Druk op de knop 'Instellingen importeren "aan de rechterzijde van het venster.

7 Kies "MP3 Encoder" van het "Importeren met" drop-down box. Klik op "OK" en uitgang naar het scherm Algemeen.

8 Klik op het pictogram 'Geavanceerd' aan de bovenkant van het venster; selecteer de "Burning" optie. Selecteer "Data-cd." Klik op "OK" en sluit terug naar de iTunes-bibliotheek.

9 Maak een nieuwe afspeellijst. Sleep de gewenste bestanden uit de iTunes-bibliotheek naar de nieuwe afspeellijst.

10 Selecteer alle nummers in uw afspeellijst en rechts-klik met de muis. Selecteer de "Create MP3 Version" en wacht tot al uw bestanden om te zetten naar MP3. Dit kan enkele minuten duren. Uw nieuwe MP3's zal verschijnen onder de oude versies van je liedjes.

11 Verwijder alle niet-MP3-songs van uw afspeellijst door te wijzen op hun iconen en op "Verwijderen" op uw toetsenbord.

12 Plaats een lege cd in de computer. Klik op de "Burn Disc" knop in de rechterbenedenhoek van uw afspeellijst.

Hints

  • Als u het branden van een dataschijf, moet de hoeveelheid informatie die lager zijn dan 700 Mb.
  • Om meerdere niet-aangrenzende items te selecteren, houdt u de "Ctrl" knop op uw toetsenbord en selecteer elke track. Als je op een Mac, houdt u de toets "Command".