Hoe maak je een Lexmark printer die zal niet met Vista oplossen

Lexmark is een merk van de printer die u kunt gebruiken op uw Windows-computer. Echter, bij het uitvoeren van Windows Vista kunt u in de problemen, vooral als de printer kwamen gemaakt voor Windows XP-computers of als u onlangs een upgrade van het besturingssysteem. Wat de problemen die u heeft met uw Lexmark printer en Vista besturingssysteem, kunt u gemakkelijk corrigeren de situatie met een paar product controles.

instructies

1 Controleer de kabelverbinding tussen de Lexmark printer en de Windows Vista-computer. Meestal is dit in de vorm van een USB-kabel. Zorg ervoor dat de kabel volledig in de stations zowel de printer en de computer gestoken.

2 Open het programma dat u wilt afdrukken en selecteer "Afdrukken." Wanneer de afdruk tovenaar belastingen zorgen ervoor dat uw Lexmark printer is geselecteerd. Klik op het tabblad "Printer" en selecteer de Lexmark printer in de lijst met printers op uw computer. Het hebben van de verkeerde printer geselecteerd resultaten in uw Lexmark printer niet ontvangen van de printopdracht.

3 Start uw internetbrowser en maak je weg naar de website van Lexmark (www.lexmark.com). Het kan nodig zijn om uw drivers te updaten, zodat de computer weet hoe te werken met de printer.

4 Selecteer "Downloads" zodra u de site te bereiken, typ in modelnummer van uw product in de tab "Zoeken naar downloads". Selecteer "Vista", zoals het besturingssysteem, het wachten voor de geleverde driver te verschijnen.

5 Klik op "Download" en de chauffeur naar uw computer gedownload. Dubbelklik op het gedownloade bestand (het is ofwel op uw bureaublad of in een venster 'Downloads'). Volg de aanwijzingen om de bijgewerkte driver te installeren.