Hoe te gebruiken McAfee Secure Content Management Tools

Secure Content Management, ook wel bekend als SCM, is de term voor tools waarmee u bescherming tegen spyware, phishing, virussen en spam e-mail te verstrekken. De McAfee SCM is een van de software suites beschikbaar met tools die samenwerken op de achtergrond voor een extra laag van computerbeveiliging. Lees verder om te leren hoe McAfee Secure Content Management tools te gebruiken.

instructies

1 Onderzoek uw SCM behoeften. Elke computer systeem met behulp van e-mail en het internet moet SCM bescherming aan wormen, spyware en virussen uit tijdens het surfen op internet en e-mail downloads op de computer worden geplaatst te houden. Sommige McAfee gereedschappen zijn meer geschikt voor computersystemen met servers.

2 Kijk naar de McAfee Managed Mail tool. Dit SCM functie maakt het mogelijk voor het filteren van e-mail spam, ongepaste inhoud en bijlagen die virussen dragen.

3 Selecteer de WebShield in McAfee SCM tools waarmee u verder te filteren spam van websites en website content te scannen.

4 Overweeg McAfee GroupShield voor e-mail systemen die grotere aantallen e-mailaccounts te dienen. Dit is een van de instrumenten die e-mail filtert op de server gateway.

5 Voeg de functie McAfee SecurityShield SCM voor servers zoals vereist. Dit is een ander anti-spam en filtering functie die ook helpt bij virussen.

6 Gebruik de SpamKiller SCM-tool. Dit houdt ongewenste e-mail afgezonderd en is goed voor zowel thuis en zakelijk gebruik.

Hints

  • Zoals met alle SCM gereedschap, de McAfee systemen het best functioneren wanneer bijgewerkt zo vaak mogelijk. Het houden van de auto-update functie middel computers automatisch de nieuwste virussen en wormen fixes te downloaden.
  • McAfee SCM tools zijn beschikbaar als een suite of individueel.
  • Besteed aandacht aan McAfee ratings op websites. De ratings verschijnen op zoekmachine aanbiedingen en laten zien sites die McAfee vindt een geschiedenis van phishing of het gebruik van spyware.