Hoe kan ik muziek met Album Art synchroniseren

Hoe kan ik muziek met Album Art synchroniseren


Het synchroniseren van muziek met album art kost het weinig tijd en voegt een visuele kant aan uw muziek die anders zouden worden vermist. Deze taak kan worden uitgevoerd zonder muziek software. Echter populaire software zoals iTunes maakt het nog makkelijker om muziek te synchroniseren met album art. Het toevoegen van albumhoezen aan uw muziekbestanden kunt achtergrond uw draagbare MP3-speler te verbeteren. Vele manieren bestaan ​​om album art, die allemaal op slechts een paar muisklikken nodig toe te voegen.

instructies

1 Vind de album art voor de record die u wenst. Gebruik Google om de juiste beeld en de resolutie die u wilt gemakkelijk te vinden. Probeer een beeld dat niet al is korrelig kiezen. Sla dit bestand op uw computer.

2 Klik met de rechtermuisknop op het opgeslagen beeldbestand en selecteer 'Kopiëren'. Ga naar uw muziekbibliotheek in Windows Media Player (WMP). Klik rechts op de lege albumhoes doos die u wilt synchroniseren. Selecteer "Plakken Album Art." Het gekopieerde beeld bestand zal worden toegepast op alle opgenomen in het album songs.

3 Controleer om te zien of het album artwork correct wordt toegepast. Speel een van de in het album dat je gesynchroniseerde opgenomen songs. Klik op de "Now Playing" drop-down box. Highlight "visualisaties." Selecteer "Album Art" uit de lijst gegeven. Als je de juiste manier geplakte foto te zien, ben je klaar.

4 Selecteer alle nummers in het album dat u wilt synchroniseren in iTunes, als dat de software die u verkiest. Klik en sleep de opgeslagen albumhoes in de linkerbenedenhoek van iTunes met het label "Drag Kunstwerk hier."

Hints

  • iTunes heeft een optie dat het album artwork vindt voor u en synchroniseert automatisch. Selecteer "Geavanceerd" in het menu iTunes. Klik op 'Get Album Art. " Dit proces is niet de hele tijd werken. Mogelijk moet u handmatig invoegen het album artwork.