Hoe maak je een lokale printer installeren

Nieuwere versies van Windows te installeren van printers minder van een karwei, maar het kan nog een irritant complex proces. De meeste systemen zijn er twee mogelijkheden voor de installatie printer: lokale printers (die zijn aangesloten op de computer ze worden geïnstalleerd) en netwerkprinters (die is geïnstalleerd op een andere computer en op afstand gebruikt). Vreemd genoeg, het installeren van lokale printers is vaak moeilijker.

instructies

Voer een eenvoudige Insallation

1 Achterhalen van de type poort kabel van uw printer gebruikt, en zorg ervoor dat je een van hen op de achterkant van uw computer.

2 Sluit uw printer in de eerste haven in zijn soort beschikbaar zijn op uw systeem. Door het installeren van het in de eerste poort, kunt u gemakkelijker vinden als de computer niet in staat is om automatisch te detecteren.

3 Installeer de software die bij de nieuwe printer is geleverd of downloaden van de website van de fabrikant als de meegeleverde software is meer dan een paar maanden oud. Als uw computer de printer niet herkent, moet u een meer complexe installatie uit te voeren.

Voer een complexe installatie

4 Open het Configuratiescherm en klik op "Printers en faxapparaten," dan "Printer toevoegen."

5 Volg de instructies in de wizard Printer toevoegen, zorg ervoor dat u gebruik maken van de optie "Lokale printer".

6 Kies de juiste poort voor uw printer wanneer gevraagd. Als je het in de eerste sleuf op de computer, zal het ofwel in COM1 (een gat / pin plug iets meer dan een inch lang), LPT1 (een veel groter gat / pin stekker) of USB1 (een kleine, rechthoekige plug ).

7 Vind uw printer aan de lijst met beschikbare printers. Deze worden georganiseerd door de fabrikant en vervolgens model. Als u de printer op de lijst niet kunt vinden, klikt u op "Have Disk" knop en zoek de meegeleverde software voor een chauffeur.

8 Geef aan of u de printer te delen. Als niemand anders het gebruikt, hoeft u niet om het te delen. Als u meerdere computers of een thuisnetwerk, het delen van uw printer zal toestaan ​​iedereen om af te drukken.