Hoe maak je een Printable collage te maken

Hoe maak je een Printable collage te maken


Printable collages zijn digitale collages die u kunt maken met een computer programma waarmee u wilt afdrukken en het frame collages of plaats ze in je fotoalbum of plakboek. Verschillende programma's zijn beschikbaar voor afdrukbare collages tegen weinig of geen kosten te maken. Verzamel de digitale beelden die u wilt in uw collage te zetten en te beslissen over een thema. Het helpt u georganiseerd te blijven als je een specifieke map op uw compter om al uw foto's te huisvesten.

instructies

Maak een collage met Microsoft Word

1 Download de collage add-on voor Microsoft Word uit de Microsoft.com website. Deze template is gratis te downloaden en makkelijk te gebruiken. Na het downloaden is voltooid, opent u de map die u hebt gedownload en dubbelklik op het pictogram "Digital Collage."

2 Klik op een doos in de collage waar u wilt toevoegen van een afbeelding. Op de werkbalk, klik op "Format 'en vervolgens' Shape Fill" en vervolgens "Beeld." Dubbelklik op een beeld van de juiste map. Je foto wordt nu weergegeven op uw collage. Microsoft Word automatisch opnieuw grootte van uw foto om de doos te passen. Herhaal deze stap voor de rest van uw collage.

3 Klik op "Print Preview" in uw werkbalk om de collage te bekijken, selecteer "Afdrukken."

Maak een collage met Picnik

4 Ga naar de Picnik homepage en klik op "Collage." Upload je foto's als je nog niet hebben gedaan, door te klikken op zich in de linkerbenedenhoek van het scherm "Foto's uploaden".

5 Kies een lay-out voor de collage aan de linkerkant van het scherm. Indien u gratis lid van Picnik bent u 12 opties hebben; met een premium lidmaatschap kunt u kiezen uit maximaal 50 opties.

6 Klik op een afbeelding van uw "Foto Basket" aan de onderkant van het scherm en sleep het naar een doos op de collage. Herhaal dit totdat je collage wordt gevuld. Andere opties zijn beschikbaar voor de foto te bewerken als je de foto mand te minimaliseren. Bijsnijden of re-size de collage, klikt u op het tabblad "Edit".

7 Klik op "Klaar" in de rechterbovenhoek van het scherm wanneer u klaar bent en klik op het tabblad "Save and Share" om de collage op uw computer op te slaan. Om af te drukken, vindt de afbeelding op uw computer en dubbelklik erop. Welke foto software die u hebt geladen op uw computer u een optie om de foto af te drukken zal geven.

Hints

  • Als u een foto op uw collage in Microsoft Word te veranderen, voeg een ander beeld over de vorige door te klikken op de doos en gaan naar "Format" en vervolgens "Shape Fill" en "Picture" en het selecteren van de nieuwe foto's. Dit zal het oude beeld op die doos te vervangen.