Hoe kan ik WMV-bestanden af ​​te spelen op een DVD-speler

Hoe kan ik WMV-bestanden af ​​te spelen op een DVD-speler


WMV, of Windows Media Video, is een video-bestandsformaat dat kan worden gelezen door verschillende mediaspelers, zoals Bitberry Final Media, Apple's QuickTime Player en Windows Media Player, evenals video-editing systemen. WMV-videobestanden kan ook worden gebruikt om DVD-film-schijven te maken. Zodra een WMV-bestand is gebrand op DVD, kan het bestand worden afgespeeld op een standaard DVD-speler die de mogelijkheid om DVD-R's te lezen heeft.

instructies

1 Open een-dvd branden programma dat je op je computer. Plaats de DVD in het schijfstation en probeer de WMV-bestand branden met de DVD-programma. Sommige populaire DVD-programma's, zoals Roxio Creator en Cyberlink PowerDVD hebben de mogelijkheid om WMV-bestanden op schijf branden.

2 Download een toepassing die ISOs van WMV-videobestanden kunt maken als je niet een-dvd branden van software op uw computer of als uw dvd-software voor het branden zal niet branden het WMV-bestand naar disk. ImgBurn en Free ISO Maak Wizard zijn gratis ISO-toepassingen in de bouw, dat een ISO, het type beeldbestand gebrand op dvd's kunt maken, van WMV's (zie bronnen).

3 Ga naar het menu "Start" en "Alle programma's." Ga naar de naam van het ISO-bouwaanvraag die u hebt gedownload naar uw computer, en klik op de naam van het programma om de toepassing te starten.

4 Druk op de "Upload" knop of "Add File" in het programma. Zoek het bestand op de harde schijf in het venster dat verschijnt en dubbelklik erop om deze toe te voegen aan de ISO-project.

5 Klik op "Create ISO." Selecteer de map op uw harde schijf waar u het ISO-bestand wilt opslaan en voer een naam voor het bestand en druk vervolgens op 'Opslaan'.

6 Open het branden van dvd-programma op uw computer. Brand het ISO-bestand op schijf in de dvd-brandprogramma.