Wat is Unmanaged Server Hosting?

In Web hosting, unmanaged server hosting verwijst naar dedicated server hosting, waarbij de hosting bedrijf biedt weinig of geen technische ondersteuning en server onderhoud. De klant moet onderhoud uit te voeren naar de server die ze huren van het bedrijf.

voordelen

In tegenstelling tot shared hosting, zal de gebruiker niet ervaren tragere laadtijden wanneer veel bezoekers toegang tot sites van anderen op de servers. Dedicated server hosting biedt ook een veel hogere bandbreedte en schijfruimte volkstuinen.

pricing

Consumenten kunnen kopen unmanaged server hosting uit een verscheidenheid van gastheren. Deze bedrijven kunnen zich specialiseren in dedicated server hosting of kunnen zowel dedicated en shared server hosting te bieden. Hosts hebben de neiging om pakketten te verkopen door de maand en de consument in staat zijn om een ‚Äč‚Äčkorting te gebruiken als hij koopt hosting voor de lange termijn. Bijvoorbeeld Server Beach heeft unmanaged dedicated servers beginnen bij $ 75 per maand.

overwegingen

Typisch, unmanaged server hosting heeft een hogere prijs dan shared server hosting. In aanvulling op deze, moeten de gebruikers overwegen of ze een Windows- of Unix / Linux-gebaseerde unmanaged server nodig. Ontwikkelaars die Active Server Pages van Microsoft te gebruiken zal een Windows dedicated server nodig, terwijl klanten zonder specifieke behoeften van beide kan gebruiken.