Open-Source Web Content Management Tools

Open-Source Web Content Management Tools


Als je hoopt om uw eigen website te maken, maar hebben geen Web design of de ontwikkeling van vaardigheden, kunt u een content management systeem te gebruiken om u te helpen. Content management systemen geven u de mogelijkheid om webcontent, zoals tekst, afbeeldingen, video en audio bewerken zonder het te weten Java, PHP, Python, Ruby on Rails en andere programmeertalen meestal gebruikt om websites te maken. Er zijn tal van gratis, open-source content management tools die u kunt gebruiken op uw website.

Java

Web content management tools op basis van Java heersen door hun eenvoud en draagbaarheid. Java content management tools zijn ideaal voor minder complexe websites en voor mensen met een elementaire programmeren. OpenCMS, Fedora en dotCMS zijn een paar open-source Java content management systemen die vaak door Web hosts worden geleverd voor hun klanten. Deze hulpmiddelen kunt u toevoegen, verwijderen en de belangrijkste inhoud van uw website te wijzigen zonder het kader en de lay-out van de website beïnvloeden.

PHP

PHP is een meer dynamische programmeertaal die wordt gebruikt voor de meeste content management tools. PHP content management tools kunnen worden gebruikt voor het maken en beheren van grote databases met informatie voor de gebruiker en product voorraden alsmede het uitvoeren van de fundamentele beheer van tekst, afbeeldingen, audio en video op een website. Joomla, Drupal en WordPress zijn drie open-source web content management tools die u kunt gebruiken om sociale netwerken en online retail websites en blogs, te handhaven.

Python

Python is een high-level programmeertaal die u kunt gebruiken om een ​​verscheidenheid van web-applicaties te beheren. Content management tools op basis van Python komen minder vaak voor dan PHP en Java Content management tools en worden meestal gebruikt om standalone webapplicaties, zoals muziekspelers en message boards in plaats van volledige content management systemen te programmeren. Django-cms, Merengue en Plone zijn drie open-source content management tools op basis van de Python programmering platform.

Ruby on Rails

De Ruby on Rails programmeertaal is eenvoudig in vergelijking met andere talen, maar je kunt het gebruiken om veel van dezelfde content management functies als Python en Java gereedschappen te bereiken. Ruby on Rails is niet schaalbaar andere codes en moet worden gebruikt voor minder data-intensieve content management. Radiant, Typo en Refinery CMS zijn alle Web content management tools op basis van de Ruby on Rails taal.