Hoe te demonstreren Basic Computer & Tekstverwerking Skills

Hoe te demonstreren Basic Computer & Tekstverwerking Skills


Basic computer en tekstverwerking vaardigheden zijn vereist voor bijna elke klus. De meeste mensen moeten in staat zijn om elementaire computervaardigheden te bereiken met een beetje oefening. Display fatsoenlijk typevaardigheid terwijl efficiënt navigeren door het besturingssysteem zal ertoe bijdragen dat computervaardigheden. Een andere eis voor de meeste banen is een algemene kennis van hoe u Microsoft Office gebruiken. Een bezoek aan een plaatselijke boekhandel of Amazon.com en de aankoop van een paar van de computer boeken basis computergebruik en tekstverwerking te herzien.

instructies

1 Bestudeer de basics computer, zoals het gebruik van alle kabels aansluiten op de achterkant van een computer, wat te doen als de computer crasht en het toevoegen en verwijderen van programma's. Er zijn een heleboel dingen die fout kunnen gaan tijdens het gebruik van een computer. Download een paar gratis programma's en ze te installeren voor meer informatie over de manier waarop de computer werkt te leren. De VLC video player op VideoLan.org is een goede keuze. Klik met de rechtermuisknop verschillende opties op het bureaublad en in het startmenu om te zien wat er beschikbaar is.

2 Verbeteren van het typen van vaardigheden. Dit is de belangrijkste basis computer vaardigheid, omdat het alles zo veel gemakkelijker, met name tekstverwerking maakt. Bezoek Staples of Amazon.com en koop een typering programma zoals Mavis Beacon. De software zal een reeks lessen die gedurende enkele maanden kan worden voltooid hebben. De sleutel is om een ​​les nooit missen. Altijd oefenen het typen van elke dag, zelfs als je geen zin in hebt, totdat je in staat om een ​​snelheid van 40 woorden per minuut of sneller aan te tonen zijn.

3 Leer om Mozilla Firefox en Internet Explorer te gebruiken. Bekendheid met deze populaire webbrowsers zal zeer nuttig zijn bij het aantonen van basale computervaardigheden zijn. Ga eerst door alle opties in de menubalk en leren wat ze worden gebruikt voor. Leer hoe u plug-ins, zoals Adobe Flash of Sun Java te installeren. Bestudeer de verschillende werkbalken, en de praktijk toevoegen en verwijderen van favorieten en bladwijzers.

4 Beoordeling browser software en e-mailprogramma's. Voor browsers, Yahoo Mail en Gmail zijn populaire keuzes. Mozilla Thunderbird en Microsoft Outlook zijn softwareprogramma's gebruikt om e-mails te sturen. Leer om e-mails die professioneel geluid zonder veel emotie te schrijven. Schrijf een duidelijke onderwerpregel en nagelezen de e-mail voordat u het verzendt. Leren hoe je e-mail te schrijven met behulp van een professionele stem kan behulpzaam zijn bij het aantonen van tekstverwerking vaardigheden.

5 Koop de nieuwste versie van Microsoft Office van Staples of een on-line computer op te slaan. Ook koopt een paar van de computer boeken uit te leggen hoe het programma te gebruiken. Blijk van een kennis van tekstverwerking met Microsoft Word zal zeer nuttig tijdens een herziening van basale computervaardigheden zijn. Ontwikkelen van een basiskennis van alle programma's in de Office-suite, en speciale aandacht besteden aan Microsoft Word, Excel en PowerPoint.