Waarom is er zoveel witte ruimte met MS IE browser?

Microsoft's Internet Explorer (IE) is de standaard webbrowser voor veel Windows gebaseerde computers. Hoewel Microsoft niet extensies die de lay-out, thema of kleurenschema van hun browser te veranderen te ondersteunen, een paar dingen bestaan ​​die kunnen een deel van de saaie witte ruimte rondom webpagina's te verwijderen,

Adresbalk en werkbalken

Het bovenste gedeelte van Internet Explorer wordt de 'Chrome', en herbergt IE adresbalk en werkbalken. Terwijl de kleur van de balk niet kan worden aangepast, kunt u enkele van de werkbalken uitschakelen zodat het chroom neemt minder ruimte op het scherm. Als alternatief op de "F11" gaat full screen-modus, die krijgt ontdoen van het chroom en maakt de webpagina neem uw hele scherm.

Wit op de zijkanten

Als de zijkanten van je venster van Internet Explorer zijn wit, is het gevolg van het zoomniveau van de website. Dit kan gemakkelijk worden veranderd met de kleine driehoekje in de rechterbenedenhoek van Internet Explorer. Klikken op het driehoekje naast het percentage pictogram kunt u inzoomen en potentieel zich te ontdoen van de witte sidebars. Ook op "Ctrl" en "+" zoomt in, terwijl u "Ctrl" en "-" zal uitzoomen.

alternatieven

Als het wijzigen van het uiterlijk van uw webbrowser is belangrijk genoeg is, overweeg dan het downloaden van een alternatieve browser. Sommige web browsers, zoals Firefox, Google Chrome en Opera, bieden meer visuele aanpassingsmogelijkheden dan Internet Explorer.