Hoe maak je een WMV-bestand als een MPG Save

Hoe maak je een WMV-bestand als een MPG Save


Windows Media Video is een gecomprimeerde video-formaat ontwikkeld door Microsoft. Als u wilt uw video in MPG-formaat te kijken, dan moet je het WMV-bestand met video conversie software om te zetten. Er zijn veel gratis of proefperiode video conversie software programma's beschikbaar op het internet.

instructies

1 Ga naar de website van Any Video Converter. Any Video Converter is een gratis software-programma dat u kunt downloaden naar uw bestanden te converteren van WMV naar MPG.

2 Klik op "Download" om te installeren.

3 Dubbelklik op om het programma te installeren op uw desktop. Eenmaal geïnstalleerd, klikt u op "Start" en "Programma's" en selecteer het uit de lijst met programma's.

4 Klik op 'toevoegen' en blader op uw computer naar het bestand dat u wilt converteren.

5 Selecteer het bestand dat u wilt converteren naar door het selecteren van de "Profiel" drop-down menu. Selecteer "MPG" en klik op "Convert". Kan het enige tijd om te zetten, afhankelijk van de vorm en grootte van het bestand.

6 Klik met de rechtermuisknop op het bestand wanneer de conversie is voltooid en selecteer "Open File Destination" te openen en de MPG-bestand.