Hoe maak je een Windows XP Serial bijwerken

Microsoft maakt gebruik van verschillende methoden om uw exemplaar van Windows XP te verifiëren. Tijdens de installatie van het besturingssysteem moet u het serienummer bij het product licentie in te voeren. U moet ook het besturingssysteem online te activeren om blijven gebruiken na 30 dagen. Zodra u uw licentie met Microsoft hebt geregistreerd, zal het bedrijf uw serienummer te vergelijken met een zwarte lijst van bekende namaakproduct toetsen elke keer dat u verbinding maakt met Windows Update. Als u een nieuwe licentie aanschaffen voor Windows XP, kan het invoeren van de nieuwe productcode zonder herinstallatie van het besturingssysteem dat u.

instructies

1 Klik op "Start" en druk op "Run." Typ "regedit" om de Register-editor te openen.

2 Navigeer door de mapstructuur in het linkerpaneel tot u bij "HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows NT / huidige versie / WPAEvents."

3 Klik met de rechtermuisknop op de "OOBETimer" registervermelding en kies "wijzigen." Verander één cijfer in het venster "Edit binaire waarde" om uw exemplaar van Windows XP uit te schakelen. Sluit de Register-editor. Sla de wijzigingen die u hebt gemaakt als dit wordt gevraagd door Windows.

4 Klik op "Start" en druk op "Run." Typ "cmd" om de Opdrachtprompt openen. Voer het commando "% systemroot% \ system32 \ oobe \ msoobe.exe / a" om het menu van Windows Product Activation openen. Kies 'Ja, ik wil een klant vertegenwoordiger om Windows te activeren telefoon "en klik op' Volgende '.

5 Kies "Change Product Key." Voer uw nieuwe Windows XP serienummer in het "Nieuwe sleutel" tekstvak en klik op "Update." Start je computer opnieuw op.

6 Controleer of het serienummer correct bijgewerkt. Klik op "Start", klik met de rechtermuisknop op "My Computer" en kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad 'Algemeen' en onderzoekt de "Product-ID" in de "Registered op 'om te zien of deze overeenkomt met de nieuwe productcode.

Hints

  • Maak altijd een back-up van het register voordat u wijzigingen aanbrengt aan. Open de Register-editor, klik op "File" en kies "Exporteren" om een ​​kopie van het register op te slaan naar een ander opslagapparaat. Gebruik de optie 'Import' in hetzelfde menu als u het register back-up terugzetten.