Wat zijn de afmetingen voor Autodesk Mechanical Dynamic?

Wat zijn de afmetingen voor Autodesk Mechanical Dynamic?


Autodesk is een mechanische simulatie software programma waarmee gebruikers digitale prototypes van mechanische structuren op te bouwen. Het Autodesk programma is compatibel met andere simulatiemodellering software, waardoor het gemakkelijk voor gebruikers om de afmetingen te dragen van meerdere programma's op soortgelijke projecten. Als u de Autodesk mechanische programma, bent u waarschijnlijk werken met modelers en mazen aan uw graphics, die de ingang van de afmetingen nodig te construeren.

Werkwijze

In Autodesk Simulation Mechanical, er is een specifiek proces voor het bouwen van de afbeeldingen die u wilt ontwerpen. Dit programma vereist gebruikers om de graphics op basis van afmetingen te bouwen. In andere soorten simulatiesoftware, kunnen gebruikers starten met vormen of matrijzen en vervolgens te schalen met geometrische figuren en waarden. Dit is wat scheidt Autodesk Simulation Mechanical van andere vormen van simulatie modeling software. In plaats van te beginnen met vormen, wanneer u Autodesk Mechanical gebruiken, moet u het invoeren van de afmetingen om precies te bouwen wat je wilt simuleren.

Gebruiken

Wanneer u Autodesk Simulation Mechanical gebruiken, moet u de data velden waar je moet het invoeren van de afmetingen te zien. U kunt de afmeting meting type, zoals van duim aan de voeten te veranderen, om te voldoen aan het project dat u bezig bent. Als u een dimensie halverwege veranderen door het project, alles wat je hoeft te doen is typ de nieuwe dimensie in het vak dimensie veld. Nadat u de wijzigingen op te slaan, zal het programma het model te updaten zodat het de nieuwe dimensie geeft.

werkbalken

Zoals u in Autodesk Mechanical, zult u merken dat er aparte werkbalken voor verschillende soorten functies. Bijvoorbeeld, als je het wijzigen van de afmetingen, zal de dimensionale werkbalk verschijnen, biedt u een verscheidenheid aan dimensie gerelateerde bewerkingen die u kunt maken. Wilt u andere soorten wijzigingen aan de constructie, zoals textureren te maken, zal de modify toolbar verschijnen in plaats van de dimensionale werkbalk. Dit ontwerp functie is bedoeld om te voorkomen dat gebruikers op schema met wat ze te bewerken.

Geometric Constraints

Als u uw tekening en ontwerp halverwege te wijzigen, kon je het risico het veranderen van de afmetingen van de schaal van de tekening past. Wilt u de afmetingen hetzelfde te houden, terwijl het aanbrengen van wijzigingen aan de grootte van het beeld, moet u geometrische beperkingen te stellen. De geometrische beperkingen functie houdt uw afmetingen hetzelfde als je te verhogen of de grootte van het ontwerp te verminderen. Nadat uw beeld de manier waarop u het wilt is ontworpen, hebt u de mogelijkheid van het omzetten van uw 2D-ontwerp in een 3D-model.