Hoe te plaatsen meer dan een Scribd op WordPress

Als u een veel te zeggen, het internet biedt de tools die u nodig hebt om uw computer te zetten in een megafoon en te uiten uw boodschap aan de wereld. Met behulp van kopiëren en plakken om de tekst van een van uw Scribd documenten te dupliceren op uw WordPress blog kan een effectieve manier om je werk met je lezers te delen, maar het plakken van meerdere documenten kan een beetje rommelig. Een efficiëntere manier om uw blog lezers te sturen naar Scribd is om een ​​lijst met links naar uw documenten te maken. U kunt snel het opzetten van links op uw WordPress blog of website met behulp van een beetje van de HTML-code.

instructies

1 Open de editor voor je pagina of blog post in uw WordPress Dashboard. Selecteer het tabblad "HTML" aan de bovenkant van de belangrijkste editing veld.

2 Open uw Scribd document in een apart tabblad browser of raam. Kopieer de URL voor het document op uw klembord door eenmaal in de adresbalk van de browser te klikken en vervolgens op "Ctrl + C" om de URL te kopiëren. Druk op 'Ctrl + V "om de URL te plakken in uw WordPress pagina in de volgende stap.

3 Maak de link naar uw Scribd document op uw WordPress pagina. Bijvoorbeeld, als uw Scribd URL is "http://www.scribd.com/username/document1" uw HTML-code ziet er als volgt uit:

<a href="Read" rel="nofollow" target="_blank"> http://www.scribd.com/username/document1&quot;>Read Document 1 </a>

Vervang "username" in dit voorbeeld met uw eigen Scribd gebruikersnaam. Verander de link tekst "Lees Document 1" om het even wat u wilt.

4 Voeg de link voor je tweede Scribd document volgens dezelfde procedure. Voeg een ... toe
Aan het einde van elke koppeling om hen op afzonderlijke lijnen.

<a href="Document" rel="nofollow" target="_blank"> http://www.scribd.com/username/document1&quot;>Document 1 </a>

<a href="Document" rel="nofollow" target="_blank"> http://www.scribd.com/username/document2&quot;>Document 2 </a>

Herhaal dit voor zo veel links als u wilt weergeven op je WordPress pagina. Als u klaar bent, klikt u op "Publiceren" als dit is een nieuwe pagina / post of klik op "Update" als u een bestaande pagina of per post aan het bewerken bent.