Hoe maak je een wenskaart Familie Holiday on Publisher 2000 Maak

Hoe maak je een wenskaart Familie Holiday on Publisher 2000 Maak


Wanneer de feestdagen zijn om de hoek, kunt u extra tijd en geld besparen door het creëren van je eigen familie wenskaarten in Microsoft Publisher 2000. U kunt de kaart met uw eigen woorden en familie / vakantie foto's. De uitgever tovenaar Microsoft maakt het makkelijker om wenskaarten te maken voor elke vakantie seizoen. U kunt de kaart te voltooien als je gaat, en vervolgens de kleuren van uw kaart aanpassen aan uw thema passen.

instructies

1 Klik op "File" en "Nieuw" in de Publisher 2000 werkbalk.

2 Selecteer het tabblad "Publicaties van Wizard" en "Wenskaarten" en "Holiday" uit te breiden in het linkervenster.

3 Pluk de wenskaart die u wilt gebruiken van de rechter-kant. Klik vervolgens op de knop "Start Wizard" aan de onderkant van het venster.

4 Volg de wizard om de kaart te maken. Voer uw naam of laat het leeg, klik dan op "OK" en vervolgens op "Next."

5 Pluk de lay-out van de kaart en klik op 'Volgende'.

6 Selecteer het vouwen maat, klik dan op 'Volgende'.

7 Pluk het kleurenschema en klik op 'Volgende'.

8 Blader naar een bericht dat u wilt ophalen. Klik vervolgens op "OK" en "Next."

9 Klik op "Finish" om de vakantiekaart op uw pagina te laden. U kunt klikken op de nummers aan de onderkant van het scherm om de pagina te verplaatsen van pagina en zie hoe uw wenskaart eruit ziet. Het omvat het ontwerp en de verwoording je tot nu toe hebt toegevoegd.

10 Markeer alle bestaande tekst die u wilt verwijderen en druk op 'Verwijderen'. Te vervangen door een andere formulering, typ dan het in plaats daarvan. Om een ​​tekst lettertype, grootte of stijl te veranderen, selecteert u deze op uw pagina, klik dan op "Format" en "Lettertype" op de werkbalk.

11 Plaats uw eigen foto's door te klikken op "Insert", "Picture" en "Uit bestand" in de werkbalk. Dubbelklik vervolgens op het bestand met de afbeelding die u wilt gebruiken. Het zal worden ingevoegd in uw wenskaart. Re-size een afbeelding, houd een van de hoeken en sleep deze in of uit. Om een ​​beeld te verwijderen, selecteer het en druk op 'Verwijderen'.

12 Selecteer "File" en "Save" om de wenskaart te slaan.